Wie zijn we?

Op een halve eeuw tijd is Colruyt Group gegroeid van een familiebedrijf tot een familie van bedrijven met bijna 30.000 medewerkers. Lange tijd waren we vooral bekend van discountwinkel Colruyt, maar de voorbije decennia hebben we onze retailactiviteiten sterk uitgebouwd. Nu zijn we ook actief als groothandelaar, produceren we hernieuwbare energie en hebben we participaties in kledingketens en offshore windparken. Hoe verschillend ook, via elk nieuw initiatief willen we zinvolle meerwaarde bieden. In lijn met de veranderende tijdgeest en behoeftes van de consument, in elke levensfase.

9 gemeenschappelijke waarden

Alle bedrijven van Colruyt Group hebben één gemeenschappelijke identiteit en cultuur. Die is samengevat in onze missie en geïnspireerd door onze negen historisch gegroeide waarden: respect, samenhorigheid, eenvoud, dienstbaarheid, geloof, hoop, ruimte, moed en kracht. We mikken op duurzame economische groei en zetten tegelijk sterk in op menselijke en maatschappelijke ontwikkeling. Ook op lange termijn.

Onze missie

Duurzaam ondernemen in ons DNA

Al decennialang loopt duurzaamheid als een rode draad door onze activiteiten. Onze ambities reiken dan ook ver. Wij willen in België een referentiepunt zijn voor duurzaam ondernemen. Daarvoor zetten we flink wat mensen en middelen in. Wij zijn fier op wat we de afgelopen jaren al bereikt hebben, maar beseffen evengoed dat duurzaam ondernemen nooit af is. Elke dag blijven we ons dus inspannen om samen een zinvol verschil te maken. Stap voor stap.

Hoe wij duurzaam ondernemen

Dit hoofdstuk downloaden

Maandag 29 juli 2019 Download PDF

Jaarverslag 2018/19

Maandag 29 juli 2019 Download PDF