Woord van de Voorzitter

Onze mensen maken het verschil

Bijzonder fier. Zo kijk ik terug op wat we hebben gerealiseerd tijdens dit uitdagende boekjaar. Zo zagen we de vergelijkbare groepsomzet stijgen met 2,8 % tot bijna 9,3 miljard euro. We sloten het boekjaar af met een nettowinst van 384 miljoen euro. En opnieuw hebben we sterk ingezet op duurzaam denken en doen. Of dat nu is via eigen projecten of slimme partnerships.

Niet enkel mobiliteit, maar ook energie blijft onze aandacht krijgen. We zetten volop in op nieuwe technieken en nieuwe denkwijzen. Of het nu gaat om energiebevoorrading of energiezuinige gebouwen. Samen met landbouwers en leveranciers hebben we doorheen de keten nieuwe samenwerkingsmodellen opgezet. Ook innovatie blijft een focuspunt voor

Colruyt Group. Op voedingsvlak én op technisch vlak. We hebben op al deze vlakken mooie projecten gerealiseerd. Meer informatie daarover vind je in ons jaarverslag, inclusief duurzaamheidsrapportering.

Hoe ik kijk naar het komende boekjaar? Vol vertrouwen. We voelen turbulente tijden komen. En we zijn er klaar voor. Onze operational excellence is beter dan ooit. Ook merken we dat lokale verankering alsmaar belangrijker wordt. Het zijn onze mensen die echt het verschil maken. Zij realiseren elke dag onze doelstellingen en bedrijfsmissie. Op een duurzame manier.

Daarom: dankjewel. Aan iedereen die bijdraagt tot de groei van Colruyt Group. Of je nu een klant, leverancier of jarenlange partner bent. En in het bijzonder als je een van onze 29.903 medewerkers bent. Met jouw passie en enthousiasme zorg jij ervoor dat we elke dag opnieuw duurzame meerwaarde creëren.

 

Jef Colruyt
Voorzitter van de Raad van Bestuur van Colruyt Group

Jef Colruyt

Dit hoofdstuk downloaden

Maandag 29 juli 2019 Download PDF

Jaarverslag 2018/19

Maandag 29 juli 2019 Download PDF