Colex

Colex (Colruyt Export) werd opgericht in 1985 en is de exportafdeling van Colruyt Group, de grootste Belgische retailer. We leveren meer dan 4.500 productreferenties aan retailers en distributeurs over heel de wereld. We geloven sterk in duurzame samenwerkingen met onze klanten en willen onze expertise in retail en distributie graag delen, zodat we samen kunnen groeien.

Bringing first class products to the world

Onze slogan maakt duidelijk dat we alles in het werk stellen om onze klanten een uitstekende, professionele service te bieden. Daarvoor steunen we op vier sterke pijlers.

1. Exportservice van A tot Z
Colex biedt je een volledige service. We behandelen de export- en importdocumenten, transporteren de goederen naar de gewenste haven en regelen de containerplanning (inclusief gemengde containers).

2. Sterke eigen merken
Boni Selection en Everyday zijn kwaliteitsvolle merken, die exclusief door Colex gedistribueerd worden. In ons assortiment vind je ook de andere bekende Colruyt Group-merken.

3. Marketing ondersteuning
Onze eigen marketingafdeling kan ondersteuning bieden voor marketingmateriaal. Bovendien krijg je toegang tot de brede kennis en ervaring van Colruyt Group als het aankomt op retail en distributie.

4. Dedicated sales teams
We geloven ten volle in een actieve samenwerking, waarin wij mee bouwen aan jouw business. Als Colex-klant werk je samen met een dedicated sales team dat verantwoordelijkheid is voor jouw bedrijf.

 

Ben je handelaar, importeur of distributeur?

We leveren meer dan 4.500 artikelen overal ter wereld, met een bijzondere aandacht voor onze eigen merken (Boni Selection, Everyday, Culino, Graindor). We nemen het beheer van alle exportdocumenten en administratieve procedures voor onze rekening. We verzorgen de leveringen via multimodaal transport (over zee, lucht en land) en vullen de containers op de manier die je verkiest (één product per pallet of meerdere producten per pallet).

Vragen?

Contactformulier

+ 32 (0)2 360 10 40

1985

5 focusregio's

Bringing first class products to the world