Colruyt Prix Qualité

In onze praktische supermarkten, maken we het je graag gemakkelijk om boodschappen te doen. En dat bewijzen we bij elk bezoek. Met de glimlach … natuurlijk!

We gaan voor efficiëntie en eenvoud

Ons ruime assortiment voedingswaren , diepvriesproducten, schoonmaak-, verzorgings- en andere non-foodartikelen is zorgvuldig samengesteld zodat je er makkelijk je weg in vindt. Daarnaast bieden we ook verse producten, een traditionele beenhouwerij en streekwijnen aan. Onze beenhouwers verwerken vlees en andere specialiteiten op traditionele wijze in hun atelier in de winkel. Ze bedienen je met een passie voor hun vak en staan altijd klaar met hun advies.

Elke dag het allerbeste

We besteden elke dag veel aandacht aan de versheid van de producten die in onze rekken liggen. Het hele jaar door kiezen we voor jou de beste verse seizoensproducten uit. In onze Colruyt-supermarkten hebben we het hart op de juiste plaats! Gepassioneerde en gemotiveerde medewerkers staan altijd klaar voor jou. En geven elke dag het beste van zichzelf om je te bedienen, informeren en advies te geven … Zo eenvoudig is dat.

Vragen?

contactformulier

+33 (0)3 84 70 74 00

Van maandag tot donderdag van 8 tot 18 u.
Vrijdag van 8 tot 17 u.

1996

85 winkels op 31/3/2019

Tout simplement l’essentiel