Dreambaby

Bij Dreambaby vind je alles voor toekomstige ouders en baby’s tot 2 jaar. Je kan kiezen uit de grootste merken voor de scherpste prijzen en we hebben ook een kwaliteitsvol huismerk, Dreambee. Ons assortiment is met liefde samengesteld en je kan altijd bij ons terecht voor informatie, inspiratie en persoonlijk advies.

Babyspecialist 

Dreambaby is de babyspecialist van Colruyt Group en telt 29 winkels verspreid over het hele land. We hebben ook een handige webshop, zo zijn we altijd dichtbij. We weten dat het krijgen van een baby spannend is en heel wat vragen oproept, daarom staan we je bij met informatie, inspiratie en persoonlijk advies. Onze medewerkers zijn experten in hun vak met maar één doel: jou de best mogelijke service bieden.

Jouw geboortelijst

Dreambaby is uniek in haar geboortelijstservice. Je kan je lijst online leggen of in de winkel. De gekozen artikelen kan je ophalen in een Dreambaby-winkel of bij Colruyt, OKay of Dreamland. Of je laat ze aan huis leveren. Familie en vrienden kunnen een geschenkje kiezen in de winkel of thuis via de vernieuwde geboortelijst-website.

Een baby krijgen is een spannende periode, wij helpen je graag met persoonlijk advies

Vragen?

Contactformulier

+32 (0)2 363 56 65

Van maandag t.e.m. vrijdag van 10 tot 19 u. en zaterdag van 9 tot 18 u.

2001

29 winkels op 31/3/2019