Everyday

Het huismerk Everyday biedt een toegankelijk basisaanbod aan kwalitatieve producten die het goedkoopst zijn in hun assortiment.

Het goedkoopste merk in je winkel

Everyday is het huismerk voor basisproducten die het goedkoopst zijn in hun assortiment. Vandaag koopt iedereen prijsbewust. Everyday zorgt ervoor dat budgetvriendelijk winkelen eigentijds en positief is. 

 

Toegankelijk basisaanbod

Met een compleet gamma van meer dan 600 producten voorziet Everyday in de dagelijkse basisbehoefte van elke klant. Je vindt Everyday zowel in ons voedings- als ons niet-voedingsassortiment. Zo verkopen we onder meer melk, koffie, confituur, koeken en frisdrank van dit huismerk, maar evengoed batterijen, huishoudrol, bureaumateriaal en zelfs papier en toners voor je printer.

Elke dag weer kwaliteit

Hoewel een product van Everyday altijd het goedkoopst is in zijn assortiment, gaat dat niet ten koste van de kwaliteit. Zo worden alle producten met zorg geselecteerd door onze aankopers en moeten ze aan een aantal vastgelegde kwaliteitseisen voldoen. Everyday-frieten, bijvoorbeeld, moeten gemaakt zijn van bintjes. Confituur van Everyday moet dan weer voor minstens 50 % uit fruit bestaan. De interne kwaliteitsdienst van Colruyt Group ziet erop toe dat de kwaliteit gehandhaafd wordt.

 

Dankzij de eenduidige en herkenbare verpakking vind je Everyday makkelijk terug in de rekken

Herkenbare verpakking

Dankzij de eenduidige en herkenbare verpakking vinden klanten Everyday makkelijk terug in de rekken. Alle basisproducten hebben een heldere uitstraling en maken het winkelen een pak makkelijker. 

 

Vragen?

contactformulier

0 800 99 124 (België) 00 800 23 60 10 40 (Buitenland)

2006

Beschikbaar bij Colruyt Laagste Prijzen, OKay, Spar Colruyt Group , Dreamland en Collect&Go

Het goedkoopste merk in je winkel

Onze diensten