Fiets-Bedrijven

Fiets! is al sinds 2010 de winkel voor mensen die gerust en gezond willen bewegen en fit naar school of werk willen rijden met een tweewieler van topkwaliteit. We helpen je zonder zorgen op weg met een breed gamma merkfietsen en een dienstverlening die je leven eenvoudiger maakt. Met onze gespecialiseerde kledij en accessoires zit je stevig in het zadel. En onze experts staan klaar voor al jouw vragen. Zodat jij vrolijk en veilig kan fietsen.

Ideale oplossing voor bedrijven

Op zoek naar een fiscaal interessante mobiliteitsoplossing voor jouw bedrijf? Dankzij ons winkelnetwerk zijn we de ideale partner voor bedrijven of overheden die een fiets willen aanbieden aan hun medewerkers. Laat een fietsformule op maat uitwerken en test onze fietsen op verplaatsing. Zo ben je zeker van de juiste (elektrische) fiets waarmee je medewerkers zich met een goed gevoel kunnen verplaatsen. Een reparatie of vervanging nodig? Maak dan gebruik van onze reparatiebus die jou uit de nood helpt.

expert elektrische fietsen

Woon-werkverkeer zonder zorgen

De fiets wordt meer en meer gebruikt voor het woon-werkverkeer, maar dat betekent niet dat fietsen ook hard labeur moet zijn. Iedereen wil toch ontspannen op het werk aankomen en ’s avonds fris thuiskomen. Onze experts geven advies voor een relaxerende rit. Zo kunnen je medewerkers zorgeloos fietsen. Onze vakmannen zijn op de hoogte van de nieuwste tendenzen, ze geven advies en service op maat van jouw noden, ook voor kledij en accessoires. Want iedereen heeft recht op fietsplezier.

expert van atelier met fietsen

Vragen?

Contact Form

+32 (0)9 394 13 90

Elke dag tussen 13u en 17u

2010

11 winkels op 31/07/2019