Fiets-Particulier

Fiets! is al sinds 2010 de winkel voor mensen die gerust en gezond willen bewegen en fit naar school of werk willen rijden met een tweewieler van topkwaliteit. We helpen je zonder zorgen op weg met een breed gamma merkfietsen en een dienstverlening die je leven eenvoudiger maakt. Met onze gespecialiseerde kledij en accessoires zit je stevig in het zadel. En onze experts staan klaar voor al jouw vragen. Zodat jij vrolijk en veilig kan fietsen.

Profiteer van onze expertise

Een fiets geeft een gevoel van vitaliteit zoals geen ander vervoermiddel dat kan. Verwen daarom jezelf met een degelijke en mooie fiets, met bijhorende kledij en accessoires. Onze vakmannen zijn op de hoogte van de nieuwste tendenzen en kunnen je helpen met je keuze. Gewoon of elektrisch, sportief of klassiek, voor de fun of voor de kids. Bij ons vind je alle soorten fietsen in alle maten en vormen. Alleen maar topmerken die de toon zetten in de cyclowereld. En voor een vlotte start met je nieuwe fiets hebben wij een gevarieerd aanbod aan diensten.

kinderen op kinderfiets

Verwen je fiets in onze ateliers

Fiets! combineert twee grote troeven. Enerzijds hebben we een ruim gamma kwalitatieve fietsen aan scherpe prijzen, anderzijds hebben al onze winkels een eigen atelier. Zo kunnen we voor elektrische fietsen een aangepaste dienstverlening leveren en jouw e-bike optimaal verzorgen. Ben je een conventionele pedaalridder of doortrapper? Onderhoud en herstellingen van jouw klassieke fiets verlopen gesmeerd. Je kan ook gebruik maken van onze reparatiebus die jou uit de nood helpt. Dat is onze unieke service voor fietsminnend België.

expert van atelier met fietsen

Vragen?

Contact Form

+32 (0)9 394 13 90

Elke dag tussen 13u en 17u

2010

11 winkels op 31/07/2019