Kangourou

Het huismerk Kangourou staat voor een volwaardig assortiment schoolgerief: van papier- en schoolwaren tot boekentassen en rugzakken.

Schoolgerief van A tot Z

Kangourou telt meer dan 300 referenties. Denk aan balpennen, brooddozen, boekentassen en nog veel meer. Alle artikelen voldoen aan strenge eisen voor kwaliteit en ergonomie. Het merk Kangourou speelt ook in op de verschillende noden en trends binnen elke leeftijdscategorie. Kleuters, lagereschoolkinderen of tieners: voor elk zijn er verschillende leuke motiefjes die in de hele collectie doorgetrokken worden. Nieuw dit schooljaar zijn onder andere zeemeerminnen, dino’s, vrolijke bloemenpatronen, pastelkleuren, cactussen, …

Handige boekentassenwijzer

Alles begint bij een degelijke boekentas of rugzak; Omdat we het belangrijk vinden om onze klanten te informeren en te inspireren, heeft Kangourou een boekentassenwijzer die de klant door het assortiment loodst en helpt om de beste keuze te maken.

Allemaal houden ze het evenwicht tussen praktisch, trendy en ergonomisch. Kleuters kunnen hun tas makkelijk openen dankzij de handige klittenband. Voor tieners zijn er dan weer ruime opbergmogelijkheden voor al hun spullen: laptop, bril, pennen, sleutels, skateboard, … De boekentassen en rugzakken zijn voorzien van een verstevigde achterkant en onderkant en van gewatteerde draagriemen. Ook aan veiligheid in het verkeer is gedacht met reflecterende banden.

Kinderen nemen met plezier het schoolgerief van Kangourou mee naar school. En ook als ouder ben je gerust, want we kijken streng toe op de kwaliteit.

Verkooppunten

Vragen?

contactformulier

0 800 99 124 (België) 00 800 23 60 10 40 (Buitenland)

1999

Beschikbaar bij Dreamland, Colruyt Laagste Prijzen, OKay, Collishop en Collect&Go