Cru

Weet je nog hoe groenten smaken die in volle grond en in open lucht geteeld werden? Desembrood op basis van op steen gemalen bloem, water en zout dat 48 uur de tijd gekregen heeft om te rusten? Of hoe lekker vlees smaakt van dieren die de tijd en de ruimte kregen om op een natuurlijke manier te groeien?

Alle dagen markt: het gewone buitengewoon goed 

Cru is een belevingsmarkt, voor mensen met een passie voor voeding. We gaan op zoek naar de pure smaak van het eenvoudige product, zonder smaakverbeteraars of bewaarmiddelen. 

We geloven in de kracht van de natuur en geven haar dan ook alle tijd om haar werk te doen. We volgen het ritme van de seizoenen, niet alleen voor groenten en fruit, maar ook bv. voor onze vis. En onze dieren, die hebben een gelukkig leven geleid, dat proef je in het vlees.  

 

Ontdek. Proef. Beleef. 

In eethuis Cuit gaan de chefs aan de slag om met de producten van onze markt eenvoudige bereidingen te maken voor ontbijt, lunch of pre-dinner.  Gasten kiezen zelf de componenten en stellen op die manier met een combinatie van producten hun maaltijd samen. Ze kunnen die, gewoon op een plateau, midden op de tafel zetten. Iedereen neemt wat hij of zij wil. Het principe is eenvoudig: sharing is caring.

 

Genieten van eenvoud is de echte luxe

Vragen?

Contactformulier

+32 (0)2 363 55 45

2014

3 markten waarvan 2 met eethuis Cuit op 31/3/2019

Alle dagen markt