Dreamland

Dreamland, dat is dé winkel voor familieplezier. Onder het motto ‘Alles wordt leuker als je speelt’ inspireren wij ouders en kinderen om samen te spelen en plezier te beleven. Naast een ruim aanbod (buiten)speelgoed, vind je in onze winkels en webshop ook een gevarieerd assortiment games en multimedia, school- en kantoorbenodigdheden, boeken, kinder- en jeugdkamers, pretparktickets … Allemaal volgens de nieuwste trends en tegen de laagste prijs.

Méér dan een speelgoedwinkel

Ons hoofddoel? Kinderen een leuke tijd bieden. Wanneer je een van onze winkels binnenstapt, kom je terecht in een speelparadijs voor kleine en grote speelvogels. Er valt altijd wel iets te beleven: jarige kinderen mogen plaatsnemen op de verjaardagstroon en krijgen een cadeautje, er zijn regelmatig meet & greets met populaire helden en tv-figuren, we organiseren demo’s van de nieuwste games, wedstrijden, events als ‘Leren Fietsen’ en veel meer.

 

Dreamland - Alles wordt leuker als je speelt

Speelspecialist 

Via nieuwsbrieven, social media, folders ... houden we je op de hoogte van alle promoties, acties, events en wedstrijden. En als speelspecialist sturen wij naar ouders die het willen een nieuwsbrief met speeltips op maat van hun kind(eren). Bovendien garanderen wij altijd de laagste prijs, in de winkels en webshop. Online reserveren is eenvoudig, je laat je reservatie thuis leveren of je haalt ze af in een afhaalpunt in de buurt.

Vragen?

contactformulier

+32 (0)2 363 56 56

maandag t.e.m. zondag van 8 tot 22 u.

1994

43 winkels op 31/3/2018

Alles wordt leuker als je speelt