Dreamland

Dreamland inspireert kinderen en hun ouders, grootouders, familie en vrienden om samen te spelen en plezier te beleven. Als winkel voor familieplezier biedt Dreamland een heel ruim assortiment. Naast een uitgebreid aanbod in (buiten)speelgoed, vind je in onze winkels en webshop ook een gevarieerd assortiment games en multimedia, school- en kantoorbenodigdheden, boeken, kinder- en jeugdkamers, pretparktickets, tuinmeubelen, kampeergerief … Allemaal volgens de nieuwste trends.

Spelen én plezier beleven

Ons hoofddoel? De hele familie een leuke tijd bieden. Wanneer je een van onze winkels binnenstapt, kom je terecht in een wereld voor kleine en grote speelvogels. Er valt altijd wel iets te beleven: jarige kinderen mogen plaatsnemen op de verjaardagstroon en krijgen een cadeautje, er zijn regelmatig meet & greets met populaire helden en tv-figuren, we organiseren demo’s van de nieuwste games, wedstrijden, events als ‘Leren Fietsen’ en veel meer.

 

Wil je nog meer spelen en plezier beleven?

Via nieuwsbrieven, social media, folders ... houden we je op de hoogte van alle promoties, acties, events en wedstrijden. Ook sturen wij naar ouders die het willen een nieuwsbrief met speeltips op maat van hun kind(eren). Bovendien profiteer je het hele jaar door van straffe deals in de winkels en webshop. Online reserveren is eenvoudig, je laat je reservatie thuis leveren of je haalt ze af in een afhaalpunt in de buurt.

Vragen?

contactformulier

+32 (0)2 363 56 56

maandag t.e.m. zondag van 8 tot 22 u.

1994

42 winkels op 31/3/2019

Alles wordt leuker als je speelt