SmartWithFood

Bij SmartWithFood geloven we in bewust en evenwichtig eten. We geloven ook dat elke mens uniek is en dus hoogstpersoonlijk voedingsadvies kan gebruiken. We willen dan ook een oplossing bieden waardoor je heel eenvoudig en makkelijk de juiste voeding voor jou en je familie of vrienden vindt.

De SmartWithFood app, voor voeding op jouw maat

Met één klik op je smartphone weten of een bepaald product tegemoetkomt aan jouw persoonlijke voedingsvereisten of voorkeuren? Of die van je gezin of vrienden? Met de app van SmartWithFood wordt het erg eenvoudig. 

In de app maak je een profiel aan. Je scant gewoon de barcode van een product en de app vertelt je meteen alles wat je wilt weten over de voedingswaarden en de ingrediënten van het product. 

 

 

Keuze uit alternatieve producten  

Als een gescand product niet voldoet aan jouw voedingsvereisten, kan je via de alternatievenknop suggesties opvragen voor producten die wel geschikt zijn. Die knop kan je trouwens ook gebruiken om producten te ontdekken die een leuke afwisseling kunnen zijn.

Met de app kan je vandaag al het merendeel van de producten scannen in de winkels van Colruyt, Bio-Planet, OKay en de aangesloten Spar-winkels. Download de app gratis via Google Play en de App Store.

Wij willen bijdragen tot het welzijn en de algemene gezondheid door juiste voedingskeuzes zo eenvoudig mogelijk te maken.

2015

Voeding op jouw maat!