Dreambaby Groot-Bijgaarden opent de deuren met uitgebreid aanbod

Op woensdag 25 juli opent de nieuwe Dreambaby Groot-Bijgaarden de deuren. Het is de 27ste winkel van de babyspecialist van Colruyt Group. De vertrouwde Dreambaby Shop in de DreamLand-winkel van Groot-Bijgaarden kreeg een vaste stek met eigen inkom en logo op de voorgevel. Daardoor kan het zijn aanbod uitbreiden. Om deze nieuwe start te vieren organiseert Dreambaby tijdens de openingsweek interessante workshops, voordelige promoties en een leuke wedstrijd voor de klanten.

Ruime en aangename winkelruimte

De nieuwe Dreambaby Groot-Bijgaarden heeft een oppervlakte van 600 m². In de winkel vinden klanten een ruim aanbod babyspullen: kledij en eetgerei, maar ook wandelwagens en babykamers. De winkel kreeg een warme aankleding met speciale aandacht voor sfeer en beleving. Dankzij de lage rekken krijgen de klanten een aangenaam gevoel van ruimte.

 

“Door het succes van de Dreambaby Shop in DreamLand Groot-Bijgaarden hebben we beslist om een nieuwe, aparte winkel te creëren op dezelfde site. Zo kunnen we beter inspelen op de groeiende vraag van onze klanten in de rand rond Brussel”, zegt Bruno Van Eeckhoudt, directeur Dreambaby.

 

 

Persoonlijke begeleiding

In de nieuwe winkel gaan zes ervaren babyspecialisten aan de slag. Teamleader Nicolas en zijn medewerkers staan elke dag klaar om de beste service te bieden. Zo maken  toekomstige ouders altijd de juiste keuze en kunnen ze zich zonder zorgen voorbereiden op de komst van hun kindje.

Bruno Van Eeckhoudt, directeur Dreambaby: “Bij Dreambaby willen we toekomstige en jonge ouders of grootouders bijstaan in een heel belangrijk moment, namelijk de komst van nieuw leven. We willen hen inspireren, ondersteunen en deskundig advies geven. Het uitbreiden van ons aantal winkelpunten is daar een belangrijk onderdeel van. Het is fijn dat we nu ook in Groot-Bijgaarden nog meer aanwezig zijn om onze klanten verder te helpen.”

 

Feestelijke openingsweek

Om de klanten in Groot-Bijgaarden welkom te heten in de nieuwe winkel, organiseert Dreambaby een feestelijke openingsweek. In de workshop van Maxi-Cosi leren ouders alles over autostoelen. Colruyt Group Academy geeft een workshop met nuttig advies over draagdoeken en draagzakken. Er zijn ook exclusieve promoties en verlaagde prijzen. En wie deelneemt aan de speciale wedstrijd maakt kans op een wandelwagen.

 

Dreambaby Groot-Bijgaarden

Brusselstraat 12-14, 1702 Groot-Bijgaarden (Dilbeek)
Tel: 02 736 30 33
www.dreambaby.be

Openingsuren:

Ma – vr:  10:00 – 19:00
Za: 9:00 – 18:00

 

Contactpersoon

Silja Decock, persverantwoordelijke Colruyt Group

Gsm: +32 (0)473 92 45 10

E-mail: press@colruytgroup.com

Persvragen?

Hanne Poppe - Silja Decock

Persverantwoordelijke
Press relations officer

+32 (0)2 363 55 45

+32 (0)473 92 45 10

Nathalie Roisin

Responsable presse

+32 (0)2 363 55 45

+32 (0)473 82 27 15

Buiten kantooruren

+32 (0)473 92 45 10

Stel je liever een vraag via email?

Contactformulier