Dreambaby Halle heropent de deuren op grotere locatie

Op woensdag 13 maart verhuist Dreambaby Halle naar een nieuwe locatie op de Edingensesteenweg. Die is ruimer dan de huidige winkel en biedt klanten een warmere winkelervaring dankzij het vernieuwde concept. Er gaan ook twee extra medewerkers aan de slag, wat het totaal op tien brengt. Dreambaby viert zijn nieuwe start tijdens de openingsweek met interessante promoties en leuke wedstrijden voor de klanten.

Verhuis van 350 meter

De huidige winkel op de August Demaeghtlaan 279 had nood aan een grondige opfrisbeurt. Dreambaby besloot om te verhuizen naar een grotere locatie, zo’n 350 meter verderop langs de Edingensesteenweg. In het gebouw was vroeger schoenenwinkel Scapino en daarna een matrassenwinkel gevestigd. “We vonden het belangrijk om met onze volledig vernieuwde babywinkel in centrum Halle te blijven, het thuisbastion van Colruyt Group. Toen het pand vrijkwam, hebben we de opportuniteit dan ook met beide handen gegrepen”, zegt Bruno Van Eeckhoudt, directeur van Dreambaby. In de oude winkel opent van 16 maart tot eind juni een pop-up winkel van DreamLand met een uitgebreid assortiment tuin- en terrasartikelen.

 

De nieuwe winkel heeft een oppervlakte van 700 m² en heeft 20 parkeerplaatsen voor de deur. Klanten vinden er alle basisstukken en hebbedingen voor hun babyuitzet: kledij en eetgerei, maar ook wandelwagens, autostoelen en babykamers. De winkel kreeg een warme aankleding met speciale aandacht voor sfeer en beleving. Dankzij de lage rekken krijgen de klanten een aangenaam gevoel van ruimte.

 

Persoonlijke begeleiding door babyspecialisten

Het hele team van acht babyspecialisten verhuist mee. Er gaan ook twee nieuwe medewerkers aan de slag. “We hebben een grotere winkeloppervlakte en we verwachten dat onze klanten snel hun weg zullen vinden naar de nieuwe winkel. We konden dus wel wat versterking gebruiken”, zegt teamleader Ineke Daems. Persoonlijke begeleiding is een van Dreambaby’s stokpaardjes. Bruno Van Eeckhoudt: “Bij Dreambaby willen we toekomstige en jonge ouders of grootouders bijstaan in een heel belangrijk moment, namelijk de komst van nieuw leven. We willen hen inspireren, ondersteunen en deskundig advies geven. Het vernieuwen en uitbreiden van onze winkelpunten is daar een belangrijk onderdeel van.”

 

Feestelijke openingsweek

Om de klanten in Halle welkom te heten in de nieuwe winkel, organiseert Dreambaby een feestelijke openingsweek. Die begint op woensdag 13 maart en duurt tot en met zaterdag 16 maart. Klanten genieten tal van kortingen en maken kans op leuke prijzen, zoals een wandelwagen, een startpakket met verzorgingsproducten of een weekendje weg.

 

 

Dreambaby Halle

Edingensesteenweg 75, 1500 Halle
Telefoon: 02 361 39 15
www.dreambaby.be

 

Openingsuren

Maandag tot vrijdag:  10:00 - 19:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 18:00 uur

 

Contactpersoon

Silja Decock, persverantwoordelijke Colruyt Group
Telefoon: +32 (0)473 92 45 10
E-mail: press@colruytgroup.com

Volg Dreambaby

Boilerplate Dreambaby

Over Dreambaby

Dreambaby is de babyspeciaalzaak van Colruyt Group. Dreambaby telt vandaag een 30-tal winkels en een aantal DreamLand-winkels hebben een Dreambaby Shop. Daarnaast kunnen klanten rustig thuis kiezen uit de Dreambaby-catalogus of op de website www.dreambaby.be en online reserveren. Vijf dagen later liggen de gereserveerde artikelen klaar in een Colruyt- of OKay-winkel naar keuze of worden ze thuis geleverd via BPost. Zo is Dreambaby aanwezig in meer dan 320 winkels in heel België. Dreambaby heeft zijn eigen merk Dreambee en biedt ook een unieke geboortelijstservice aan.

Mediamateriaal

Naar mediamateriaal

Persvragen?

Hanne Poppe - Silja Decock

Persverantwoordelijke
Press relations officer

+32 (0)2 363 55 45

+32 (0)473 92 45 10

Nathalie Roisin

Responsable presse

+32 (0)2 363 55 45

+32 (0)473 82 27 15

Buiten kantooruren

+32 (0)473 92 45 10

Stel je liever een vraag via email?

Contactformulier