Dreambaby Jemappes opent de deuren met uitgebreid aanbod

Op woensdag 27 februari opent de nieuwe Dreambaby Jemappes de deuren. Het is de 29ste winkel voor de babyspecialist van Colruyt Group. De vertrouwde Dreambaby Shop in de DreamLand-winkel van Jemappes kreeg een vaste stek met eigen inkom en logo op de voorgevel. Daardoor kan het zijn aanbod uitbreiden. Om deze nieuwe start te vieren organiseert Dreambaby tijdens de openingsweek interessante workshops, voordelige promoties en een leuke wedstrijd voor de klanten.

Ruime en aangename winkelruimte

De nieuwe Dreambaby in Jemappes heeft een oppervlakte van 700 m². In de winkel vinden klanten alle basisstukken en hebbedingen voor hun babyuitzet: eetgerei en kleertjes tot twee jaar, maar ook wandelwagens, autostoelen en babykamers. De winkel kreeg een warme aankleding met speciale aandacht voor sfeer en beleving. Dankzij de lage rekken krijgen de klanten een aangenaam gevoel van ruimte.

Door het succes van de Dreambaby Shop in DreamLand Jemappes hebben we beslist om een nieuwe, aparte winkel te creëren onder hetzelfde dak. Zo kunnen we beter inspelen op de groeiende vraag van onze klanten in de regio rond Bergen”, zegt Bruno Van Eeckhoudt, directeur van Dreambaby.

Persoonlijke begeleiding

In de nieuwe winkel gaan zeven ervaren babyspecialisten aan de slag. Teamleader Sandra Danhier en haar zes medewerkers staan elke dag klaar om de beste service te bieden. Zo maken toekomstige ouders altijd de juiste keuze en kunnen ze zich zonder zorgen voorbereiden op de komst van hun kindje.

Bruno Van Eeckhoudt: “Bij Dreambaby willen we toekomstige en jonge ouders of grootouders bijstaan in een heel belangrijk moment, namelijk de komst van nieuw leven. We willen hen inspireren, ondersteunen en deskundig advies geven. Het uitbreiden van ons aantal winkelpunten is daar een belangrijk onderdeel van. Het is fijn dat we nu ook in Jemappes nog meer aanwezig zijn om onze klanten verder te helpen.

Feestelijke openingsweek

Om de klanten in Jemappes welkom te heten in de nieuwe winkel, organiseert Dreambaby van woensdag 27 februari t.e.m. zaterdag 2 maart een feestelijke openingsweek. Op woensdag en zaterdag leren ouders alles over draagdoeken en draagzakken in de workshop van Colruyt Group Academy. Op beide dagen vindt ook een professionele fotoshoot voor de kindjes plaats. Er zijn ook heel de week exclusieve promoties en verlaagde prijzen. En wie deelneemt aan de speciale wedstrijd maakt kans op een wandelwagen.

Dreambaby Jemappes

Avenue Maréchal Foch 934, 7012 Jemappes
Telefoon: 065 56 53 13
www.dreambaby.be

Openingsuren

Maandag tot vrijdag:  10:00 - 19:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 18:00 uur

Volg Dreambaby

Boilerplate Dreambaby

Over Dreambaby

Dreambaby is de babyspeciaalzaak van Colruyt Group. Dreambaby telt vandaag een 30-tal winkels en een aantal DreamLand-winkels hebben een Dreambaby Shop. Daarnaast kunnen klanten rustig thuis kiezen uit de Dreambaby-catalogus of op de website www.dreambaby.be en online reserveren. Vijf dagen later liggen de gereserveerde artikelen klaar in een Colruyt- of OKay-winkel naar keuze of worden ze thuis geleverd via BPost. Zo is Dreambaby aanwezig in meer dan 320 winkels in heel België. Dreambaby heeft zijn eigen merk Dreambee en biedt ook een unieke geboortelijstservice aan.

Mediamateriaal

Naar mediamateriaal

Persvragen?

Hanne Poppe - Silja Decock

Persverantwoordelijke
Press relations officer

+32 (0)2 363 55 45

+32 (0)473 92 45 10

Nathalie Roisin

Responsable presse

+32 (0)2 363 55 45

+32 (0)473 82 27 15

Buiten kantooruren

+32 (0)473 92 45 10

Stel je liever een vraag via email?

Contactformulier