Dreamland kleurt samen met kinderen aan grootste Sinttekening ooit

Speelgoedspecialist DreamLand wil heel België aan het kleuren krijgen en de Sint verrassen met de grootste Sint-tekening ooit. In november kunnen kinderen op dreamland.be/welkom een tekening kiezen en ze digitaal inkleuren. DreamLand combineert alle ingezonden tekeningen tot een mozaïek van bijna 50 m². Deze gigantisch grote tekening wordt op zondag 27 november overhandigd aan de Sint tijdens een van de VTMKZOOM Sint Weekends in Plopsaland De Panne.

Tekening van 8 m breed en 6 m hoog 

De grootste Sint-tekening ooit zal maar liefst 8 meter breed en 6 meter hoog zijn, in totaal goed voor 48 vierkante meter. In november kan elk kind zijn steentje bijdragen en meekleuren aan de tekening op dreamland.be/welkom. Geert Gillis, divisiemanager Verkoop DreamLand: “Het motto van DreamLand is ‘Alles wordt leuker als je speelt’. Op deze speelse manier kunnen we samen met heel wat kinderen de Sint een warm welkom geven.” Kinderen kunnen nog tot en met 6 december kleuren op de site, dus ook na de overhandiging van de tekening eind november.

Inschrijven voor het event

DreamLand overhandigt de huizenhoge tekening officieel aan de Sint op zondag 27 november in Plopsaland De Panne tijdens een van de VTMKZOOM Sint Weekends. Wil je er graag bij zijn? Stuur vóór 22 november een e-mail naar barbara.depril@dreamland.be om je in te schrijven. Je ontvangt dan alle praktische informatie zoals startuur en plaats om je aan te melden.

Ook thuis warm welkom voor de Sint 

Om de kinderen die online meegekleurd hebben nóg meer kleurplezier te bezorgen, krijgen ze van DreamLand ook een echte tekening van bijna 1 meter breed. Die kunnen ze naar hartenlust inkleuren en omhoog hangen aan de schouw of aan het raam, om Sint en Piet ook thuis met open armen te ontvangen. Deze tekening in A1-formaat is het geheel van de negen tekeningen op de website en kan afgehaald worden in een DreamLand-winkel naar keuze. Wie ze mooi inkleurt en er ten laatste op 20 november een foto van post op de Facebook-pagina van DreamLand, maakt kans op tickets voor de grote onthulling in Plopsaland De Panne of op een leuke troostprijs.

Persvragen?

Hanne Poppe - Silja Decock

Persverantwoordelijke
Press relations officer

+32 (0)2 363 55 45

+32 (0)473 92 45 10

Nathalie Roisin

Responsable presse

+32 (0)2 363 55 45

+32 (0)473 82 27 15

Buiten kantooruren

+32 (0)473 92 45 10

Stel je liever een vraag via email?

Contactformulier