OKay opent zijn 121ste winkel in Loppem

Op woensdag 4 januari 2017 opent de 121ste OKay-winkel zijn deuren in Loppem, een deelgemeente van het West-Vlaamse Zedelgem. OKay Loppem telt 12 medewerkers en biedt een gevarieerd assortiment verse producten.

Vanaf 4 januari 2017 verwelkomen store manager Els Slosse en haar team hun klanten in de nieuwe OKay-winkel. De winkel is gelegen op de Heidelbergstraat 1-3 en is makkelijk bereikbaar via de afrit Loppem langs de E40. De inwoners van Loppem konden tot nu toe terecht in de OKay-winkels van Eernegem of Jabbeke. De dichtstbijzijnde Colruyt-winkels bevinden zich in Zedelgem en Sint-Andries Brugge. In Loppem was er dus nood aan een buurtwinkel waar klanten snel en makkelijk hun dagelijkse boodschappen kunnen doen.

 

2de generatie OKay-winkels

OKay Loppem is een winkel van de nieuwe generatie. Net als alle nieuwe OKay-winkels heeft het een frisse, moderne inrichting. De broodhoek is vernieuwd en dankzij de grotere bakoven is het brood nog kwaliteitsvoller. Ook de freshmart is in een nieuw jasje gestoken: de brede gangen en grote glazen wanden zorgen voor een aangename winkelervaring.

OKay Loppem heeft rechtopstaande diepvrieskasten in plaats van diepvrieskoffers. Daardoor zijn de producten beter zichtbaar en toegankelijk voor de klanten. De buurtwinkel is eveneens voorzien van een handige ‘Easy Cooking’-toog. Hierin liggen alle ingrediënten om heerlijke seizoensgerechten mee te maken. Klanten die snel en makkelijk een maaltijd zoeken, hoeven dus niet meer de hele winkel te doorkruisen.

 

Snelle groei in uitdagende markt 

In een moeilijke markt met onder druk staande marges en een sterke concurrentie kent OKay een snelle groei. De allereerste buurtsupermarkt opende haar deuren op 14 januari 1998 in Ertvelde. Sindsdien worden jaarlijks gemiddeld 7 nieuwe winkels geopend. OKay telt vandaag 99 filialen in Vlaanderen, 17 in Wallonië en 4 in Brussel.

De komende jaren zal de buurtsupermarkt dit ritme aanhouden en plant OKay de opening van nieuwe verkooppunten. Op termijn ziet OKay een potentieel van 180 filialen in België. Sinds november 2015 beschikt de keten bovendien over zijn eigen distributiecentrum in de industriezone van Lot (Beersel) in Vlaams-Brabant. OKay telt momenteel ruim 1.500 medewerkers.

 

Uitgebreid aanbod verse producten

De nieuwe OKay-winkel in Loppem heeft een logische indeling en een overzichtelijk gepresenteerd assortiment. OKay biedt een gevarieerde mix van nationale merken, eigen merken en discountmerken. Het ruime aanbod verse producten in de gekoelde freshmart is één van de sterkste troeven, met dagvers fruit en groenten, zuivelproducten, vlees, charcuterie, vis en visbereidingen en kant-en-klare maaltijden. In de broodhoek is er de hele dag door vers brood.

 

Persvragen?

Hanne Poppe - Silja Decock

Persverantwoordelijke
Press relations officer

+32 (0)2 363 55 45

+32 (0)473 92 45 10

Nathalie Roisin

Responsable presse

+32 (0)2 363 55 45

+32 (0)473 82 27 15

Buiten kantooruren

+32 (0)473 92 45 10

Stel je liever een vraag via email?

Contactformulier