Colruyt Montegnée heropent als lage-energiewinkel

Op woensdag 29 augustus gaat de Colruyt-winkel in Montegnée opnieuw open na enkele maanden van verbouwingswerken. De winkel werd vergroot en omgebouwd tot een Colruyt-winkel van de nieuwe generatie, met laag energieverbruik. Ook de beenhouwerij met zelfbediening werd volledig vernieuwd.

Lage-energiewinkel

Colruyt Montegnée is voortaan een lage-energiewinkel: hij is voorzien van een betere hermetische afwerking en de isolatie in de gevel en het dak is verbeterd. De winkel stapt ook over naar duurzame technologie, zoals een koelsysteem met propeen of recuperatie van de warmte van de ventilatie. “Dit project past in een groter renovatieplan: tegen 2029 moeten alle winkels van Colruyt Group lage-energiewinkels zijn”, zegt gerant Miguel Dupont. “De CO2-uitstoot van de groep moet zo met 4 % verminderen.

Efficiënter boodschappen doen

De winkel werd ook volledig heringericht. Zo kunnen de klanten nog efficiënter en aangenamer boodschappen doen. “Bij de werken hebben we altijd oog gehad voor eenvoud en de laagste kosten, wat de klanten van Colruyt verwachten”, zegt de gerant.

Beenhouwerij met open atelier

Voor vers kwaliteitsvlees kunnen klanten terecht in een gloednieuwe beenhouwerij met zelfbediening. Chef-beenhouwer Laurent François: “De klanten zien de beenhouwers aan het werk in een open atelier en kunnen hen dus makkelijk aanspreken bij vragen of een speciale bestelling. Ze hebben er bovendien een beter overzicht op het assortiment vlees, charcuterie en salades.”

Collect&Go doet de boodschappen voor de klanten

Voor klanten die graag tijd winnen, is er in Colruyt Montegnée een Collect&Go-afhaalpunt. Miguel Dupont: “Collect&Go is een handige dienst van Colruyt Group waarbij de medewerkers de boodschappen doen voor de klanten. Die reserveren hun boodschappenlijstje online of via de app. De producten staan dan klaar in het afhaalpunt tegen de dag en het uur van hun keuze.”

Speciale opendeuravond

Vanaf woensdag 29 augustus staan gerant Miguel Dupont, chef-beenhouwer Laurent François en hun 37 medewerkers klaar om de klanten opnieuw te verwelkomen in de vernieuwde Colruyt Montegnée. “De avond voordien, op dinsdag 28 augustus van 17 tot 20 u., kan iedereen de vernieuwingen al in primeur komen bekijken”, zegt de gerant. “Tijdens deze speciale opendeuravond serveren we de klanten graag een hapje en een drankje. Iedereen is van harte welkom!”

 


 

Meer info? Een gesprek met de gerant? Of foto’s van de nieuwe winkel of het Collect&Go-afhaalpunt?

Neem gerust contact op met:

  • David Legrand (regiomanager) op 02 345 2345
  • Yana Morren (persverantwoordelijke Colruyt) op 02 363 55 45

 

Praktische info:

Colruyt Montegnée
Rue Adolphe Renson 17
4420 Saint-Nicolas (Liège)

Openingsuren:
ma - za: 8.30 - 20 u.
vr: 8.30 - 21 u.

Opendeuravond:
dinsdag 28 augustus van 17 tot 20 u.

Persvragen?

Hanne Poppe - Silja Decock

Persverantwoordelijke
Press relations officer

+32 (0)2 363 55 45

+32 (0)473 92 45 10

Nathalie Roisin

Responsable presse

+32 (0)2 363 55 45

+32 (0)473 82 27 15

Buiten kantooruren

+32 (0)473 92 45 10

Stel je liever een vraag via email?

Contactformulier