Vernieuwde Colruyt Vilvoorde (Mutsaertplaats) met ruimer Collect&Go-afhaalpunt opent op 8 augustus

Op woensdag 8 augustus opent de volledig vernieuwde Colruyt-winkel aan de Mutsaertplaats in Vilvoorde opnieuw de deuren na enkele maanden van verbouwingswerken. De winkel werd omgebouwd tot een Colruyt-winkel van de nieuwe generatie. Het Collect&Go-afhaalpunt is met de helft uitgebreid, de versmarkt is dubbel zo groot en er is een gloednieuwe beenhouwerij. Dankzij die aanpassingen hebben klanten er nu nog meer keuze en kunnen er 4 extra medewerkers aan de slag.

Een volledig assortiment op 2.000 m²

”Tijdens de werken hebben we Colruyt Vilvoorde grondig vernieuwd”, zegt gerant Wouter Laeremans. “De vorige winkel is gedeeltelijk afgebroken en opnieuw opgebouwd tot een Colruyt-winkel van de nieuwe generatie. We hebben ook een nieuw gedeelte bijgebouwd, waardoor de winkel uitbreidde tot meer dan 2.000 m². Daardoor is de versmarkt nu dubbel zo groot en is er een extra kassa voorzien. Door de winkel ook helemaal opnieuw in te richten, kunnen onze klanten nog aangenamer en efficiënter winkelen.”

Beenhouwerij met open atelier

Voor vers kwaliteitsvlees kunnen klanten terecht in een gloednieuwe beenhouwerij met zelfbediening. Chef-beenhouwer Jeremy Deridder: ”Daar versnijden de beenhouwers het vlees ter plaatse. De klanten zien hen aan het werk in een open atelier en kunnen hen dus makkelijk aanspreken bij vragen of een speciale bestelling.”

Ruimer Collect&Go-afhaalpunt

Het Collect&Go-afhaalpunt is met de helft vergroot tot 150 m². Daardoor kunnen er nog meer reservaties behandeld worden. Gerant Wouter Laeremans: ”Collect&Go is een handige dienst van Colruyt Group waarbij de medewerkers de boodschappen doen voor de klanten. Die reserveren hun boodschappenlijstje online of via de app. De producten staan dan klaar in het afhaalpunt tegen de dag en het uur van hun keuze.”

Ten slotte is ook de parking aan de winkel volledig vernieuwd en uitgebreid met 10 extra parkingplaatsen.

Speciale opendeuravond

Vanaf woensdag 8 augustus staan gerant Wouter Laeremans, chef-beenhouwer Jeremy Deridder en hun 41 medewerkers –dat zijn er 4 meer dan in de vorige winkel- klaar om de klanten opnieuw te verwelkomen in de vernieuwde Colruyt Vilvoorde (Mutsaertplaats).

”De avond voordien, op dinsdag 7 augustus van 17 tot 20 u., kan iedereen de vernieuwingen al in primeur komen bekijken”, zegt de gerant. ”Tijdens deze speciale opendeuravond serveren we de klanten graag een hapje en een drankje. Iedereen is van harte welkom!”

 


 

Meer info? Een gesprek met de nieuwe gerant? Foto’s van de vernieuwde winkel of het Collect&Go-afhaalpunt? Neem gerust contact op met:

  • Jef Vanhole (regiomanager) op 02 345 2345
  • Yana Morren (persverantwoordelijke Colruyt) op 0473 92 45 10

 

Praktische info:

Colruyt Vilvoorde
Mutsaertplaats 23
1800 Vilvoorde

Openingsuren:
ma - za:  8.30 - 20 u.
vr:          8.30 - 21 u.

Opendeuravond:
dinsdag 7 augustus van 17 tot 20 u.

Persvragen?

Hanne Poppe - Silja Decock

Persverantwoordelijke
Press relations officer

+32 (0)2 363 55 45

+32 (0)473 92 45 10

Nathalie Roisin

Responsable presse

+32 (0)2 363 55 45

+32 (0)473 82 27 15

Buiten kantooruren

+32 (0)473 92 45 10

Stel je liever een vraag via email?

Contactformulier