Spar Compact Érezée verhuist naar nieuw gebouw

Op vrijdag 27 april opent Spar Compact Érezée de deuren in een nieuw gebouw, vlak bij het oude. De nieuwe winkel werd volledig ingericht volgens de stijl van de nieuwe generatie Spar-buurtsupermarkten van Retail Partners Colruyt Group. Op donderdag 26 april tussen 18 en 21 uur organiseren uitbaters Yves Gribomont en Nathalie Piron een grote openingsreceptie. Alle buurtbewoners en toeristen in de omgeving zijn welkom voor een rondleiding, een drankje en een hapje.

Vlak bij de brandweerkazerne

Spar Compact Érezée bevindt zich voortaan in de Rue des Chasseurs Ardennais 6A, midden in een toeristisch gebied. De 379 m² grote winkel is makkelijk bereikbaar en ligt tussen de kerk en de brandweerkazerne, niet ver van de toeristische tram van Aisne. Er is een parking met 20 plaatsen. “Wij zijn heel blij dat we onze klanten in een nieuwe winkel kunnen verwelkomen”, vertelt zelfstandig onderneemster Nathalie Piron. “We zullen ervoor zorgen dat ze alles vinden wat ze nodig hebben en tevreden naar huis gaan.” Om dat mogelijk te maken, wordt het ondernemerskoppel bijgestaan door 3 vriendelijke en behulpzame personeelsleden, de kracht van deze buurtwinkel.

Lokale kwaliteitsproducten

Yves Gribomont: “Wij spelen al lang de kaart van lokale kwaliteitsproducten. Zo verkopen we bijvoorbeeld de chocolade van chocolatier Defroidmont en streekkazen van kaasmakerij ‘La Fromagerie des Tourelles’. Ook het bronwater en de artisanale limonades van ‘La Source du Val d’Aisne’ liggen in onze rekken.” En dankzij de samenwerking met Retail Partners Colruyt Group kunnen de uitbaters ook een groot assortiment dagverse producten aanbieden tegen scherpe prijzen.

“Door de nieuwe inrichting kunnen we beter inzetten op de versheid van de producten. Onze klanten genieten ook automatisch van alle voordelen dankzij de klantenkaart en de app van Xtra, toch een grote troef voor onze nieuwe winkel.” Via de digitale schermen kunnen klanten zich laten inspireren met recepten, maaltijdideeën en productinformatie. De gevel draagt het vernieuwde Spar-logo.

Meer info

Yves Gribomont en Nathalie Piron, zelfstandige ondernemers van Spar Compact Érezée

Spar Colruyt Group Érezée
Rue des Chasseurs Ardennais 6A
6997 Érezée
Tel.: 086 47 72 82

Silja Decock, persverantwoordelijke
E-mail : press@colruytgroup.com
GSM : +32 (0)473 92 45 10

Persvragen?

Hanne Poppe - Silja Decock

Persverantwoordelijke
Press relations officer

+32 (0)2 363 55 45

+32 (0)473 92 45 10

Nathalie Roisin

Responsable presse

+32 (0)2 363 55 45

+32 (0)473 82 27 15

Buiten kantooruren

+32 (0)473 92 45 10

Stel je liever een vraag via email?

Contactformulier