Colruyt Group wil je bedanken voor een super 2018

Vanwege ons allemaal, een welgemeende superbedankt voor 2018. Samen hebben we heel wat gerealiseerd. Op deze pagina vind je enkele voorbeelden. Ook in 2019 gaan we volop verder op de ingeslagen weg. We zijn trots op het vertrouwen dat jullie in Colruyt Group stellen, daarom zullen we blijven investeren om jullie de allerbeste kwaliteit te geven en duurzame projecten te realiseren.

Kies wijzer met de Nutri-Score

De Nutri-Score is een handige keuzewijzer die de voedingswaarde van producten omzet in een overzichtelijke code van 5 kleuren en letters. Zo is het nog makkelijker om voor evenwichtige voeding te kiezen. Wij geven jou transparante info, jij kiest bewust. Je vindt de Nutri-Score bij Colruyt, OKay, Bio-Planet, Spar en Collect&Go. En met onze SmartWithFood-app vergelijk je de Nutri-Scores van 20.000 producten in onze voedingswinkels.

Zo gebruik je de Nutri-Score

We are biotiful

Bio eten is gewoon goed. Goed voor jezelf en goed voor een ander. Of je het nu veel of weinig doet. Bij Colruyt Group geloven we sterk in bewust consumeren. En bio hoort daarbij. Je vindt meer dan 6.000 bioproducten bij onze specialist Bio-Planet en een mooi aanbod bio bij onze andere supermarkten. En ons huismerk Boni Selection Bio heeft een assortiment van 280 bioproducten aan een aantrekkelijke prijs.

Lees hier onze bioverhalen

Vertical farming: duurzaam van zaadje tot verpakking

In een vertical farm kweek je planten in verschillende lagen boven elkaar, in een afgesloten ruimte. Het licht, de luchtvochtigheid, de temperatuur, de watertoevoer, de samenstelling van bodem: je bepaalt het allemaal zelf. In functie van wat een plant precies nodig heeft. Zo’n installatie hebben we bij Colruyt Group zelf ontworpen en gebouwd. Met een duurzaam jasje. En daar zijn we bijzonder trots op.

Meer over onze verticale teelt

Van voedselverlies naar voedselwinst

In de ideale wereld is er geen afval: we gebruiken gewoon alle restmaterialen en maken er nieuwe producten mee. Wij bouwen graag mee aan zo’n systeem van circulaire economie. Zo onderzoeken we innovatieve manieren om onverkochte voeding om te zetten in nieuwe voedingswaren

Ontdek hier hoe we dat doen