Help jij ook jongeren hun opleiding af te ronden?

Zeg ‘Rond maar af’ aan de kassa’s van Colruyt, Okay, Bio-Planet en Collect&Go. Doe mee van 21 november t.e.m. 4 december 2018!

Op 21 november lanceert ons bedrijfsfonds Collibri Foundation de ‘Rond maar af’-campagne. Klanten van Colruyt, OKay, Bio-Planet en Collect&Go kunnen aan de kassa hun aankoopbedrag laten afronden naar de volgende euro. Colruyt Group verdubbelt hun bijdrage en alle opbrengsten gaan naar de jongerenprojecten van Collibri Foundation.

Geef jongeren een boost

M'mah Barthélémy Bangoura is het gezicht van de campagne. Dankzij Boost, een project van de Koning Boudewijnstichting dat gesteund wordt door Collibri Foundation, kreeg ze tijdens haar middelbare studies de nodige coaching en begeleiding. Nu startte ze met een opleiding politieke wetenschappen. “Gelukkig kon ik rekenen op de steun van mijn Boost-coach die me aanmoedigde wanneer het even wat minder ging. Ik heb geleerd dat als ik iets echt wil, ik er gewoon voor moet gaan”, zegt M’mah enthousiast.

Help jij ook jongeren hun opleiding af te ronden? Zeg ‘Rond maar af’ aan de kassa’s van Colruyt, Okay, Bio-Planet en Collect&Go. Doe mee van 21 november t.e.m. 4 december!

5.000 jongeren bereikt

Collibri Foundation, het bedrijfsfonds van Colruyt Group, zet zich al 15 jaar in voor jongeren die opgroeien in een minder kansrijke context – zowel in België als in regio’s in ontwikkeling. De voorbije twee jaar bereikte Collibri Foundation samen met zijn partners zo 5.000 jongeren in binnen- en buitenland.

Ontdek alle projecten van Collibri Foundation

Met dit initiatief dragen we bij aan het realiseren van deze Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties.

[Translate]Quality education [Translate]Reduce inequality