Het Warmste Inpakpapier, nu in onze winkels

Deze winter kan je alles geven voor maar vijf euro. Hoe? Koop gewoon een rol van het Warmste Inpakpapier bij een van onze winkels in Vlaanderen. Zo draag je gemakkelijk een steentje bij aan een warmere samenleving. De opbrengst van de verkoop gaat naar de 2.088 goede doelen van De Warmste Week, de jaarlijkse solidariteitsactie van Studio Brussel.

Te koop in acht winkelformules

Het Warmste Inpakpapier vind je dit jaar in Vlaanderen exclusief bij Colruyt Laagste Prijzen, OKay, OKay Compact, Bio-Planet, Spar, Dreamland Dreambaby en onze online boodschappendienst Collect&Go.
De cheque met de opbrengst van de verkoop overhandigen we tijdens het slotevent van De Warmste Week, op 23 december in Kortrijk. Dankzij de steun van onze klanten konden we vorig jaar ruim 300.000 euro schenken. Deze keer willen we nog beter doen, …

afbeelding van het Warmste inpakpapier
De opbrengst van de verkoop gaat naar de 2.088 goede doelen van De Warmste Week.

Warme Vlammetjes en pannenkoeken

Binnen de groep lopen er nog andere initiatieven ten voordele van De Warmste Week. Zo vind je bij OKay, OKay Compact, Dreamland en Spar ook de ‘Vlammetjes’ voor je outfit, tegen 2,50 euro per stuk. Tal van afdelingen of teams zorgen mee voor een warm eindejaar bij een of meer goede doelen. Zo geeft het Lekker Koken-team van Colruyt dit jaar alles voor het Kinderkankerfonds en de Zorgclowns, met een pannenkoekenslag op de hoofdzetel en in de Colruyt-winkel in Halle.

hand met een vlammetje
Met een Vlammetje krijg je direct een warmere uitstraling. Je vindt ze bij OKay, OKay Compact, Dreamland en Spar.