Boni Selection Eco: duurzaam huismerk voor onderhoud en lichaamsverzorging

Ben je fan van ons thuismerk Boni Selection? En vind je het belangrijk dat onderhouds- en verzorgingsproducten maximaal milieuvriendelijk zijn? Dan zit je goed met onze nieuwe lijn Boni Selection Eco. Die beantwoordt aan de strengste milieucriteria en garandeert prima kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

Natuurlijk, gerecycleerd, afbreekbaar

Boni Selection Eco telt momenteel 17 duurzame producten voor onderhoud, verzorging en tuin. We zijn gestart met producten die je vaak gebruikt, denk aan vloeibaar wasmiddel, allesreiniger of afwasmiddel. Die bestaan voor pakweg 99% uit natuurlijke ingrediënten. Ook onze verzorgingsproducten zoals douchegel, conditioner en shampoo zijn voor 99% gemaakt met natuurlijke grondstoffen, waarvan 95% à 99% ook biologisch gecertificeerd. De huishoudrollen en het wc-papier zijn gemaakt van 100% gerecycleerd papier, de pedaalemmerzakken van 100% biologisch afbreekbaar materiaal.

Kind in bad met producten van Boni Selection Eco
Onze detergenten en verzorgingsproducten bestaan voor 99% uit natuurlijke ingrediënten.

Het duurzame huismerk

Van een huismerk verwacht je zekerheid, en terecht. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat alle producten van Boni Selection Eco beantwoorden aan strenge ecologische normen. Op elke verpakking vind je een hoogwaardig ecolabel: Ecocert voor detergenten, wasmiddelen en persoonlijke verzorging, Blaue Engel voor papierwaren, TUV Austria / OK Compost voor vuilniszakken en FSC/PEFC voor aanmaakblokjes. Daarmee behoort Boni Selection Eco tot de milieuvriendelijkste huismerken op de markt.

Fornuis reinigen met allesreiniger
Het volledige gamma Boni Selection Eco vind je bij Bio–Planet en Collect&Go, een groot deel ervan ook bij Colruyt, OKay en Spar.

Met dit initiatief dragen we bij aan het realiseren van deze Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties.

[Translate]Good health & wellbeing [Translate]Responsible consumption & production