€ 83.996 voor opleiding 300 cacaoboeren dankzij Collibri Foundation

Jullie kochten massaal chocolade tijdens de chocoladeactie van Collibri Foundation. Goed voor een bedrag van € 41.998, dat Colruyt Group verdubbelt tot € 83.996. Bedankt aan iedereen die aan deze lekker geslaagde actie deelnam!

Lekker geslaagd

Tussen 27 februari en 12 maart konden klanten van Colruyt, Bio-Planet en OKay en medewerkers van Colruyt Group een tablet melk- of fondant chocolade kopen ten voordele van de opleiding van jonge cacaoboeren in Nicaragua. De slogan ‘Bijt in onze (h)eerlijke chocolade’ viel duidelijk in de smaak, want de actie bracht maar liefst € 41.998 op. En dat is niet alles, want Colruyt Group verdubbelt dit bedrag tot € 83.996.

Steun aan jonge cacaoboeren

De opbrengst van deze actie gaat integraal naar het vormingsproject dat Collibri Foundation steunt in Nicaragua. Via ervaringsgerichte opleidingen leren 300 jonge cacaoboeren moderne en duurzame technieken voor cacaoteelt. Zo kunnen ze persoonlijk en professioneel groeien. De gecertificeerde cacao die door hen geproduceerd wordt, vindt vervolgens een afzetmarkt bij Colruyt Group.


Met dit initiatief dragen we bij aan het realiseren van deze Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties.

[Translate]Good health & wellbeing [Translate]Responsible consumption & production