Winkelen bij Bio-Planet, Dreamland en Dreambaby op 1 locatie

Op 25 oktober openen Bio-Planet, Dreamland en Dreambaby de deuren van een gloednieuwe gezamenlijke site in Mol. Klanten kunnen dus op één locatie terecht voor bio-aankopen, speelgoed en babyspullen. In totaal gaan er in Mol een dertigtal medewerkers aan de slag.

Waarom 3 winkelformules op 1 locatie?

Door verschillende winkels op dezelfde locatie onder te brengen, willen we nog efficiënter en kostenbewuster werken. Daarnaast kunnen Bio-Planet, Dreambaby en Dreamland ter plaatse samenwerken: ondanks hun verschillende assortiment hebben ze ook veel gemeenschappelijk. En natuurlijk maken zogenoemde ‘combisites’ voor onze klanten ook het winkelen makkelijker.

Mol is onze derde combisite, na Namen (Colruyt, Dreamland, Dreambaby en Colruyt Group Academy) en Charleroi (Bio-Planet en Dreambaby). 

Paneel drie winkelformules
In Mol vinden klanten de winkels van Bio-Planet, Dreambaby en Dreamland op één locatie.

Energiezuinige winkel voor Bio-Planet

Voor Bio-Planet is het de 27ste biosupermarkt in België en de tweede in de Kempen. Op een winkeloppervlakte van 650 m² vinden klanten een uniek assortiment van meer dan 6.000 referenties, waaronder een groot aantal gluten- en lactosevrije producten. Bio-Planet Mol werd gebouwd met duurzame technieken en materialen. De winkel heeft onder meer een milieuvriendelijke koelinstallatie op propaan. Daarnaast is er een buffer voor regenwater, ledverlichting en een ventilatiesysteem dat 75 % van de warmte in lucht recupereert.

Meer over Bio-Planet

Feestelijke openingsweek bij Dreamland

Dreamland Mol is de 46ste in het rijtje voor onze speelgoedspecialist. Overal in de winkel staat speelplezier centraal: de kassa’s en inpaktafels zijn versierd, er staat een grote verjaardagstroon en kinderen wandelen er door een heuse speelstraat. Tijdens de openingsweek staan er dan ook allerlei activiteiten op het programma.

Meer over Dreamland

Dreambaby Mol: sfeer en beleving

Dreambaby opent in Mol haar 26ste winkel in België. De babyspecialist koos voor een warme aankleding en gaf speciale aandacht aan sfeer en beleving. Klanten ervaren dankzij de lage rekken een aangenaam gevoel van ruimte. Tijdens de openingsweek organiseert Dreambaby Mol tal van speciale acties en een workshop rond draagdoeken.

Meer over Dreambaby