Rond maar af-campagne: 99.512 maal bedankt!

Jullie deden massaal mee aan de Rond maar af-campagne van Collibri Foundation. Meer dan 99.000 klanten schonken samen 56.263 euro. Zoals beloofd verdubbelt Colruyt Group dit bedrag. Hartelijk bedankt, in naam van Collibri Foundation en alle jongeren die hun opleiding kunnen afronden!

VIDEO: Onze klanten reageerden uiterst enthousiast!

Groot succes

Tussen 21 november en 4 december 2018 rondden 99.512 klanten hun kassaticket naar boven af in de winkels van Colruyt, OKay en Bio-Planet. Goed voor een opbrengst van 56.263 euro! En zoals beloofd verdubbelt Colruyt Group dit bedrag: de eindstand van de campagne komt zo op 112.526 euro.

Steun aan jongeren

De opbrengst van de Rond maar af-campagne gaat integraal naar de vormingsprojecten van Collibri Foundation. Via opleidingen, begeleiding en vorming helpt het bedrijfsfonds van Colruyt Group jongeren die opgroeien in een minder kansrijke context. Collibri Foundation bereikte samen met zijn partners de voorbije twee jaar zo’n 5.000 jongeren in binnen- en buitenland.

Steun aan jongeren
De opbrengst van de campagne gaat naar de vormingsprojecten van Collibri Foundation.

Colruyt Group verdubbelt de opbrengst van de campagne: de campagne klokt af op 112.526 euro.


Met dit initiatief dragen we bij aan het realiseren van deze Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties.

[Translate]Quality education [Translate]Reduce inequality