Jij rondt af aan de kassa, zij ronden hun opleiding af

Laat je kasticket voor maximaal € 1 afronden bij Colruyt, OKay, Bio-Planet, Collect&Go en Dreamland en help zo jongeren hun opleiding af te ronden. Doe mee tussen 28 augustus en 10 september!

Op 28 augustus lanceert ons bedrijfsfonds Collibri Foundation de volgende editie van de ‘Rond maar af’-campagne. Klanten van Colruyt, OKay, Bio-Planet, Collect&Go en Dreamland kunnen aan de kassa hun kassaticket voor maximaal € 1 laten afronden. Colruyt Group verdubbelt hun bijdrage en alle opbrengsten gaan naar de jongerenprojecten van Collibri Foundation.

Rond je kassaticket af tussen 28 augustus en 10 september!

Geef jongeren een boost

Wereldwijd bevinden veel jongeren zich in kwetsbare situaties, waardoor ze een opleiding niet kunnen beginnen of afronden. Of het nu Luis in Colombia is, Iva in Indonesië, Pierre in Benin of M’mah in België, Collibri Foundation wil hen door de ondersteuning van concrete projecten meer kansen geven op een geslaagde toekomst.

Alle projecten van Collibri

Samen zorgen we voor de vorming, begeleiding en uitwisseling van jongeren in het binnen- en buitenland. Vandaag helpen we 5.124 jongeren via 14 projecten. Zo dragen we allemaal stap voor stap bij aan een betere samenleving.