Slimme mobiliteit

Vrachtwagens die goederen afleveren, medewerkers die naar hun werkplek rijden, klanten die boodschappen gaan doen ... Al onze activiteiten hebben best een grote impact op het verkeer. En daar houden we ook echt rekening mee. Met verschillende projecten zetten we in op efficiënt goederentransport en duurzamere medewerkersmobiliteit.

Alles over goederentransport

Onze vrachtwagens doorkruisen dagelijks het hele land. Dus denken we goed na over de kilometers die ze afleggen: ons doel is duurzaam en efficiënt transport. We beperken de kilometers, vermijden piekmomenten en werken aan een schonere vloot. Voor het internationale goederentransport dat we zelf organiseren, kiezen we voor alternatieve vervoermiddelen zoals trein en boot.

Meer lezen

Slim naar het werk

Met de trein, de auto, de fiets … Elke dag verplaatsen onze ruim 29.000 medewerkers zich naar het werk. Op een gemiddelde weekdag is dat goed voor meer dan 1 miljoen km. Al een kwart van hen kiest voor schoon woon-werkvervoer. En dat moedigen we graag aan!

Meer lezen

Naar de winkel

Elke dag rijden onze klanten heel wat kilometers tussen hun huis en onze winkels. Dat houden we in het achterhoofd wanneer we locaties kiezen voor nieuwe winkels of combisites. Bereikbaarheid is erg belangrijk. En dankzij ons ruime netwerk van afhaalpunten halen klanten hun online bestellingen altijd dicht bij huis af. Omrijden om een Dreamland-reservatie op te halen? Nee hoor. Je kan er gewoon om in je lokale OKay.

Combisite Jambes
Op combisites zoals in Jambes vind je een aantal van onze winkels op 1 plaats. Handig en vlot bereikbaar!

Met dit initiatief dragen we bij aan het realiseren van deze Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties.

[Translate]Sustainable cities and communities [Translate]Climate action