Stap voor stap naar een duurzamere wereld

Je probeert het vast ook wel: bewuster consumeren. Seizoensgroenten eten. Eieren van scharrelkippen kiezen voor in je omelet. Minder water en elektriciteit verbruiken. Nadenken over de kleren die je koopt. Maar geef toe, makkelijk is dat vaak niet. Want hoe weet je of product A duurzamer is dan product B? En wat houdt dat dan in? Daarom willen wij jou informeren en inspireren. Over hoe wij stap voor stap op weg gaan naar een duurzamere wereld. Met transparante verhalen en duidelijke iconen.

4 iconen

Om het je duidelijker te maken, communiceren we vanaf nu over duurzaamheid aan de hand van vier thema’s: gezondheid, samenleving, dierenwelzijn en milieu. Elk thema kreeg een opvallend en herkenbaar icoon. Zo zie je in een oogopslag waarover het gaat.

Op deze website vind je al onze verhalen en lees je hoe wij (duurzaam) ondernemen. Stap voor stap proberen we het elke dag een beetje beter te doen. Samen met jou, als bewuste consument. Of je nu een klant in een van onze winkels bent, een van onze medewerkers, een leverancier, journalist of investeerder.