Kies wijzer met de Nutri-Score

De Nutri-Score is een handige keuzewijzer die de voedingswaarde van producten omzet in een overzichtelijke code van 5 kleuren en letters. Zo is het nog makkelijker om voor evenwichtige voeding te kiezen. Wij geven jou transparante info, jij kiest bewust.

Start hier

Samen voor minder zwerfvuil

Weg met sigarettenpeuken, lege blikjes en plasticresten! Samen willen we het zwerfvuilprobleem aanpakken. Doe je mee? Er eindeloos over doorpraten heeft weinig zin. Actie ondernemen heeft dat wél. Met ons vijfjarenplan ‘Samen voor minder zwerfvuil’ willen we tegen 2020 een zichtbaar verschil maken.

Meer lezen

Bio van ons, da’s bio voor iedereen.

Bio is goed. Voor jezelf, de natuur, de dieren en de telers. Daarom ondersteunen we lokale bio-landbouwers en maken we bio-producten stap-voor-stap toegankelijk voor iedereen. Zo kan ook jij er gemakkelijker van genieten.

Meer lezen

Colruyt Group: een familie van bedrijven

Colruyt Group bestaat uit meer dan 29.000 medewerkers en een familie van retailbedrijven in 3 landen. En toch heeft het nog altijd de troeven van een klein familiebedrijf, zoals passie, expertise, eenvoud en efficiëntie. We willen duurzaam groeien, met respect voor gezondheid, samenleving, milieu en dierenwelzijn.