Colruyt Group Academy: opleidingen en workshops voor medewerkers en consumenten

Als je als medewerker groeit, dan groeit het bedrijf ook. Daarom investeren we elk jaar 40 miljoen euro in opleidingen voor medewerkers. Maar ook met jou als consument willen we onze kennis delen. Zo organiseren we verschillende workshops voor zowel kinderen als volwassenen. En die opleidingen en workshops, daar zorgt Colruyt Group Academy voor.

Voor medewerkers

Wie zijn talenten en competenties verder wil ontwikkelen, kan deelnemen aan een brede waaier van opleidingen bij Colruyt Group Academy. Jaarlijks investeert Colruyt Group als werkgever 40 miljoen euro in opleidingen.  Dat is 3,2 % van onze loonkost, een van de hoogste percentages van het land.

Opleiding time management
Onze Academy is ideaal voor mensen die hun talenten en competenties willen ontwikkelen.

Persoonlijke ontwikkeling staat hier centraal. Wie zichzelf beter leert kennen, begrijpt ook anderen beter. Daarnaast is het belangrijk om goed samen te werken met je collega’s. Daarom zijn er opleidingen over de verschillende persoonlijkheidstypes of over assertiviteit. Maar je kan als medewerker ook jouw vaardigheden, attitudes en kennis boosten aan de hand van jobgebonden opleidingen over talenkennis, communicatievaardigheden…

Teambuilding
Colruyt Group investeert als werkgever jaarlijks 40 miljoen in opleidingen.

Én voor consumenten

Ook als consument kan je bij Colruyt Group Academy terecht. We hebben workshops voor kids, jongeren en volwassenen. We delen je graag onze kennis over thema’s als ‘Eten en drinken’, ‘Huis en tuin’, ‘Welzijn en ontspanning’, ‘Alternatieve brandstoffen’… Tijdens de workshops staat het contact tussen de mensen centraal. Je doet er als deelnemer veel inspiratie op, en wij houden voeling met onze klanten.

   
Kids: start to DJ   Jongeren: make-up time   Volwassenen: single malt whisky

Lokale verenigingen vinden altijd een open deur bij een van onze Colruyt Group Academy’s. Zo dragen onze Academy’s bij aan de regionale verankering.

Academy in Grimbergen
De Academy in Grimbergen heeft acht ruimtes voor workshops en een gloednieuwe keuken.

Een workshop volgen?

Als klant kan je in heel België terecht bij Colruyt Group Academy. We streven ernaar minstens één ontmoetingsplek per provincie te openen. Zin om zelf een workshop te volgen? 

Bekijk ons volledige aanbod