Samen tegen het Coronavirus

In uitzonderlijke omstandigheden zijn informatie en communicatie van groot belang. Daarom volgen we bij Colruyt Group de situatie rond het coronavirus nauwlettend op en plaatsen we beschikbare informatie meteen online. Zo blijven onze klanten en partners op de hoogte van onze dienstverlening en de maatregelen die we treffen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Op deze pagina vind je updates over de maatregelen en de aanpak van Colruyt Group met betrekking tot het coronavirus.

Lees meer
Geen resultaat gevonden

Stap voor stap naar een duurzamere wereld

 

Gezondheid

Evenwichtiger eten, genoeg bewegen, zorgen voor jezelf.

Samenleving

Samen voor een veilige, respectvolle en leefbare omgeving.

Dierenwelzijn

Een betere levenskwaliteit voor dieren, jaar na jaar.

Milieu

Een lagere milieu-impact, dankzij kleine en grote initiatieven.

Kies wijzer met de Nutri-Score

De Nutri-Score is een handige keuzewijzer die de voedingswaarde van producten omzet in een overzichtelijke code van 5 kleuren en letters. Zo is het nog makkelijker om voor evenwichtige voeding te kiezen. Wij geven jou transparante info, jij kiest bewust.

Start hier

Samen voor minder zwerfvuil

Weg met sigarettenpeuken, lege blikjes en plasticresten! Samen willen we het zwerfvuilprobleem aanpakken. Doe je mee? Er eindeloos over doorpraten heeft weinig zin. Actie ondernemen heeft dat wél. Met ons vijfjarenplan ‘Samen voor minder zwerfvuil’ willen we tegen 2020 een zichtbaar verschil maken.

Meer lezen

Bio van ons, da’s bio voor iedereen

Bio is goed. Voor jezelf, de natuur, de dieren en de telers. Daarom ondersteunen we lokale bio-landbouwers en maken we bio-producten stap-voor-stap toegankelijk voor iedereen. Zo kan ook jij er gemakkelijker van genieten.

Meer lezen

Colruyt Group: een familie van bedrijven

Colruyt Group bestaat uit bijna 30.000 medewerkers en een familie van bedrijven in 3 landen. En toch heeft het nog altijd de troeven van een klein familiebedrijf, zoals passie, expertise, eenvoud en efficiëntie. We willen duurzaam groeien, met respect voor gezondheid, samenleving, dierenwelzijn en milieu.