Codifrance

Meer dan 30 jaar ervaring in buurtsupermarkten! De winkels Coccinelle, Coccimarket et Panier Sympa, partners van Codifrance, bedienen je elke dag op je wenken en laten je met plezier kennismaken met een ruim assortiment kwaliteitsproducten.

Snel en makkelijk boodschappen doen

 

Codifrance levert aan de geaffilieerde winkels Coccinelle, Coccimarket en Panier Sympa die alles in huis hebben voor je dagelijkse boodschappen. Ze bieden een ruim assortiment verse producten, groenten en fruit, voedingswaren, dranken, diepvriesproducten en huishoud- en verzorgingsartikelen aan.

Je kiest er uit zowel nationale merken, regionale specialiteiten, discountmerken als producten van de huismerken Belle France/Délices de Belle France, met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Dankzij de klantenkaart en folders met aanbiedingen profiteer je van heel wat voordelen en kortingen. Gun jezelf dus gerust een pleziertje tijdens het winkelen.

Een gemoedelijke en warme sfeer

De Coccinelle-, Coccimarket- en Panier Sympa-winkels zijn voor iedereen toegankelijk en je vindt er makkelijk je weg. De gemiddelde winkeloppervlakte ligt tussen 100 en 400 m2.
 
De winkelconcepten stralen een warme sfeer uit en zijn gericht op dagverse producten en specifieke lokale diensten zoals langere openingsuren, aanhuislevering, een broodafdeling, regionale producten en een afhaalpunt.
 
In die gemoedelijke omgeving bouwen de winkeliers van de buurtsupermarkten een sterke band op met hun klanten en ze ontvangen hen altijd met open armen.

Vragen?

Contactformulier

+33 (0)2 38 46 84 68

Maandag tot vrijdag van 9 tot 17 u.

1996 / 2003 (Panier Sympa)

Levering aan 294 geaffilieerde zelfstandige winkels en 1.635 zelfstandige winkeliers op 31/3/2019