Culino

Culino, het huismerk van Solucious, omvat een mooi assortiment foodserviceproducten, uitsluitend voor de professionele chef, die het leven in de keuken gemakkelijker maken. Samen met een team van keukenexperts ontwikkelen we een gevarieerd gamma van kwaliteitsproducten. Zo kunnen we garanderen dat Culino beantwoordt aan al de verwachtingen van de professionele chef.

Kwaliteit

Kies je voor Culino, dan haal je kwaliteit naar je keuken. Een doordacht assortiment degelijke producten. Stuk voor stuk doen ze wat ze beloven: voldoen aan de eisen van een professional op vlak van smaak en gebruiksgemak. Alleen door een constante kwaliteit over het volledige assortiment te bieden kunnen we rekenen op het vertrouwen van de professionele kok.

Makkelijk in gebruik

Makkelijk in gebruik is voor Culino meer dan een handige verpakking. De informatie die je als kok nodig hebt, moet ook snel terug te vinden zijn. Allergenen, voedingswaarden, artikelnummer of andere noodzakelijke info? Je vindt alles vlot terug dankzij de duidelijke pictogrammen en meerdere talen op de verpakking die altijd op een zelfde en consistente manier toegepast worden. Zo weet je steeds wat er in elk product zit en hoe je de Culino-producten het best gebruikt. Resultaat: tijd besparen, moeite en euro’s.

Duurzaam

Duurzaamheid in de keuken is een blijver. Net daarom wil Solucious hier met Culino een voortrekkersrol spelen. Alle huidige en toekomstige producten binnen het Culino-assortiment voldoen aan de strenge lastenboeken voorgeschreven door Colruyt Group, die zich ook op Europees niveau engageert voor een beter leefmilieu. Al van bij de selectie besteden we specifieke aandacht aan dierenwelzijn, mens, leefmilieu en oorsprong van producten.

Op Culino kan je rekenen tijdens iedere service voor betaalbare en duurzame kwaliteitsproducten

Inspiratie

Van de professionele chef wordt afwisseling, vernieuwing en originaliteit verwacht, binnen een strikt budget. Vanuit de passie voor het product ondersteunen we met verhalen en recepten, zodat de chef kan blijven boeien en verrassen rond de tafel.

Vragen?

Contactformulier

0 800 99 124 (België) 00 800 23 60 10 40 (Buitenland)

2016

Beschikbaar bij Solucious

Voor en door chefs