Dreambee

Dreambee is het huismerk van babyspecialist Dreambaby en biedt een complete collectie babyartikelen. Ze zijn van onberispelijke kwaliteit en je koopt ze voor een scherpe prijs, het hele jaar door. In de basislijn en twee themacollecties vind je alle artikelen die je kindje nodig heeft. Zo kan je makkelijk je hele uitzet in één stijl samenstellen.

Wie babyuitzet zegt, zegt Essentials

Met de Essentials-lijn van Dreambee verzamel je in een klap een volledige basisuitzet voor je baby. Slabbetjes, body’s en pyjama’s passeren de revue. En ook eetsetjes, waskussens, bed- en badtextiel, reisbedjes, autostoelen en een buggy. De collectie barst van de leuke kleuren en patronen. Neutralere en felle tinten dansen naast elkaar en laten zich perfect combineren. Lief of net iets stoerder? Of allebei? Je kan perfect je eigen accenten leggen.

Altijd een origineel thema

Het schattigste snoetje is dat van jouw kleintje. En ook pinguïn Niyu en de lieve luiaardjes Lila & Lou hebben een hoge aaibaarheidsfactor. Ze zijn de sterren van onze Dreambee-themacollecties die nu in de rekken liggen.

We baseren ons op stijlvolle trends en leuke kleurencombinaties om een unieke collectie te ontwikkelen. Dat gebeurt met veel liefde en zorg. En val je bijvoorbeeld helemaal voor bedtextiel in een bepaald thema, dan vind je de figuurtjes ook nog op heel wat andere babyspullen.

Dreambee biedt je alles voor een harmonieuze uitzet voor je kleintje

Vragen?

contactformulier

0 800 99 124 (België) 00 800 23 60 10 40 (Buitenland)

Van maandag tot vrijdag van 8 tot 22 u.

2013

Beschikbaar bij Dreambaby