Spar Colruyt Group

De Spar-winkels onderscheiden zich met hun persoonlijke service. Naast de scherpe prijzen en de focus op verse producten maakt vooral de zelfstandige ondernemer het verschil. Zijn vakmanschap en liefde voor lekker eten maken zijn winkel uniek in de buurt. De winkeloppervlakte varieert van 350 tot 1.800 m².

Spar, altijd in je buurt!

Je plaatselijke Spar is een gezellige buurtwinkel waar je terecht kan voor je dagelijkse boodschappen. Je voelt je er meteen welkom. Vind je iets niet, dan hoef je ‘t maar te vragen aan de ondernemer of één van zijn medewerkers.

Heb je advies nodig bij je dagelijkse maaltijden? Ook daarmee helpen we je verder.

Bij Spar krijg je goeie promoties

Wekelijks stelt Spar je interessante Topdeals voor. Hierbij profiteer je als klant wekelijks van een korting van maar liefst 50 % op 2 producten. Vraag bij je Spar-winkel Xtra aan en geniet meteen je eerste korting.

Spar geeft tweewekelijks ook een overzichtelijke folder uit.

 

Liefde voor producten

De Spar-producten zijn met liefde samengesteld. Onze ervaren specialisten gaan elke dag opnieuw op pad om alle producten blind te proeven en te keuren. Met geduld, en vooral heel veel toewijding. Want alleen het beste is goed genoeg voor in onze winkelrekken. Zo zitten we nu eenmaal in elkaar.

 

Ons ruime assortiment verse Spar-producten, da’s goed voor elke dag vers op je bord

Vers, zei je?

Daarvoor moet je bij Spar zijn.  Je vindt de producten van ons eigen Spar-merk in onze versafdeling. Maar hoe weet je nu of ze echt kraakvers zijn? Door te proeven natuurlijk. Loop geregeld eens langs onze versafdeling en ontdek de nieuwste Spar-producten van heel dichtbij.

 

Beste prijs/kwaliteit

Het mag ietsje meer zijn. En daarmee bedoelen we meer kwaliteit aan een scherpe prijs.

 

Vragen?

Contactformulier

+32 (0)2 583 11 11

1932

213 winkels op 31/3/2019