Solucious

Solucious is het foodservicebedrijf van Colruyt Group en bezorgt foodartikelen aan professionele klanten zoals horecazaken, ziekenhuizen, cateraars, scholen, bedrijven en overheden.

De betrouwbare foodservicepartner

De keuken van je favoriete restaurant. De school van je kinderen. Het bedrijf waar je werkt. De kans is groot dat Solucious hen bevoorraadt met droge, verse en diepgevroren voedingsproducten. Met een efficiënte dienstverlening aan scherpe prijzen wil Solucious voor ruim 25.000 klanten een betrouwbare partner zijn. Klanten bestellen eenvoudig en snel online.

Een makkelijk e-commerce platform

Solucious maakt het haar klanten graag makkelijk met een efficiënte dienstverlening als uitgangspunt. Op het e-commerce platform maken klanten makkelijk en snel hun keuze uit meer dan 12.000 producten op voorraad. Het brede assortiment aan food en near food omvat nationale foodservice en retail merken naast de huismerken Everyday, Boni, Culino en Econom. Door te vertrouwen op Solucious kan de professionele chef zijn keuken efficiënt en kostenbewust organiseren. Zo spaart hij tijd en geld.

Vragen?

Contactformulier

+32 (0)2 333 88 88

Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 u.

2013

3 distributiecentra, 5 regionale hubs