DATS 24

DATS 24 staat voor slim tanken. De brandstofspecialist van Colruyt Group onderscheidt zich door zijn ecologisch en duurzaam beleid. Zo ligt 70 % van de tankstations naast winkels van Colruyt Group. Klanten kunnen op dezelfde plaats winkelen en tanken, zodat ze tijd winnen en kilometers besparen.

Een geëngageerd bedrijf 

Net als moederbedrijf Colruyt Group kiest DATS 24 voluit voor het groene pad. Alle tankstations worden milieuvriendelijk onderhouden. Met zuinige ledverlichting, hergebruik van regenwater en waterdichte vloerbekleding … Bij DATS 24 gaan duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid altijd hand in hand. Ook hechten we veel belang aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Slimme tips, workshops over alternatieve voertuigen, samenwerken met XIU voor meer zichtbaarheid in het verkeer … 

 

Slim tanken, dat betekent ook kiezen voor een groenere wagen die past in jouw mobiliteitsprofiel

CNG, elektriciteit en waterstof, een duurzame investering

DATS 24 is in België de belangrijkste leverancier van aardgas voor voertuigen en pioniert met groene waterstof. In totaal zijn 72 tankstations uitgerust met een CNG-pomp, in één station kunnen particulieren ook waterstof tanken en snel laden. Daarnaast heeft het elektrische laadpalen aan 86 winkelpunten van Colruyt Group. DATS 24 wil deze alternatieven voor iedereen toegankelijk maken.

 

DATS 24 lanceert tanken met smartphone in België

In januari 2019 tot slot lanceert DATS 24 als eerste in België mobiel tanken, met de Xtra-app. Daarmee doet het zijn geschiedenis van pionier terug alle eer aan. De focus van deze app ligt op een vlotte en aangename beleving voor de klant.

Vragen?

contactformulier

+32 (0)2 363 51 52

Elke dag beschikbaar
maandag t.e.m. zondag
7 tot 20 u. (vrijdag tot 21 u.)

1972

129 stations, waarvan 72 met CNG. 86 locaties met laadpalen op 17/9/2019.

Slim tanken