DATS 24

DATS 24 staat voor slim tanken. De brandstofspecialist van Colruyt Group onderscheidt zich door zijn ecologisch en duurzaam beleid. Zo ligt 70 % van de tankstations naast winkels van Colruyt Group. Klanten kunnen op dezelfde plaats winkelen en tanken, zodat ze tijd winnen en kilometers besparen.

Een geëngageerd bedrijf 

Net als moederbedrijf Colruyt Group kiest DATS 24 voluit voor het groene pad. Alle tankstations worden milieuvriendelijk onderhouden. Met zuinige ledverlichting, hergebruik van regenwater en waterdichte vloerbekleding … Bij DATS 24 gaan duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid altijd hand in hand. Ook hechten we veel belang aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Slimme tips, workshops over alternatieve voertuigen, werken met XIU voor meer zichtbaarheid in het verkeer … 

 

Innoveren en zich inzetten voor onze klanten is ook slim tanken bij DATS 24

CNG en elektriciteit, een duurzame investering

Een brandstof die schoner, zuiniger en beter is voor het milieu? Aardgas voor voertuigen of CNG is wat je zoekt. Dit brandstoftype past perfect bij wat DATS 24 drijft en bezighoudt. Als pionier opende DATS 24 in 2011 het allereerste commerciële CNG-station in België. En het netwerk blijft groeien. 

En sinds april 2017 kunnen ook bestuurders van elektrische wagens terecht bij DATS 24. Een stimulans voor zowel particulieren als bedrijven om te kiezen voor alternatieve brandstoffen.

 

Vragen?

contactformulier

+32 (0)2 363 51 52

Elke dag beschikbaar
maandag t.e.m. zondag
7 tot 20 u. (vrijdag tot 21 u.)

1972

120 stations, waarvan 55 met CNG. 58 laadpalen op 31/3/2018

Slim tanken