Retail Partners Colruyt Group

Retail Partners Colruyt Group nv verenigt alle activiteiten van Colruyt Group die te maken hebben met zelfstandigen. Het gaat om ongeveer 385 winkels: ruim de helft zijn Spar-winkels, de andere helft zijn winkels van Alvo, zelfstandige Mini Markets en vrije klanten.

Partner voor zelfstandige ondernemers

De naam ‘Retail Partners Colruyt Group nv’ benadrukt dat we een partner willen zijn voor onze zelfstandige ondernemers. Door de activiteiten samen te brengen onder één naam, benadrukken we dat we openstaan voor verschillende vormen van samenwerking op maat. Onze missie: “Samen met onze partners klantgericht, vakkundig en toegewijd ondernemen naar duurzame groei en succes!” Dit betekent dat Retail Partners Colruyt Group nv haar ondernemers unieke partnerships op maat wil aanbieden en dat we samen met hen willen groeien.

We doen wat we zeggen en zeggen wat we (niet) doen

Unieke partnerships en samenwerkingsvormen

Voor Spar is er naast toelevering een volledige ondersteuning en een uniek overlegmodel. De zelfstandige ondernemers geven zelf mee richting aan het assortiment en de commerciële focus van Spar.
 

Alvo is een aankoopgroepering van zelfstandige voedingswinkels. RPCG verzorgt de toelevering van kruidenierswaren en verse producten, maar op commercieel vlak vaart Alvo een eigen koers.
 

Mini Market is een uithangbord voor kleine voedingswinkels die zich deels bevoorraden bij RPCG maar hun commercieel beleid volledig zelf bepalen.

 

Vragen?

Contactformulier

+32 (0)2 583 11 23

2014

386 winkels op 31/3/2019

Samen succesvol ondernemen

Onze diensten