Samen doen

Dagdagelijkse inzet, respect voor elkaar en samenwerken. Daar hechten we belang aan bij Colruyt Group. We stimuleren initiatieven en waarderen dat iedereen meedenkt en -doet, op alle mogelijke manieren.

Kleine ideeën, grote resultaten

Bij Colruyt Group geloven we dat 1 + 1 gelijk is aan 3. Zo ontstaan de grootste resultaten uit de kleinste ideeën en dat is iets waar we behoorlijk trots op zijn! 

Een voorbeeld? Al onze chauffeurs ondertekenen het transportcharter voor veilig verkeer, zo wordt heel België meteen een stukje veiliger. Heb jij zelf een idee? Wij geven je de kans om dit waar te maken.

 

Werksfeer

Niemand is hier meneer of mevrouw, en je kan altijd bij je collega’s of chef binnenspringen om raad te vragen. Als je bij ons aan de slag gaat, kan je rekenen op briefings, teamvergaderingen en multidisciplinaire werkgroepen. 

Karim, dienstchef Logistiek Verse Producten

In mijn team werken mensen van verschillende origines. Goede communicatie is een must. In de ene cultuur moet je mensen in de ogen kijken, in de andere cultuur is dat dan weer not done. Zulke zaken maak ik bespreekbaar, zo werkt iedereen goed samen.

Takenpakket

Je job is je job. Da’s normaal. Maar wist je dat je takenpakket er heel divers kan uitzien? Een Dreamland-medewerker is niet alleen verkoper, hij leert bijvoorbeeld ook kinderen fietsen. Als aankoper kan je niet enkel op kantoor, maar ook op de groenteveiling terug te vinden zijn. Een kwaliteitsmedewerker bij ons organiseert ook proefsessies voor klanten en collega’s. Wanneer er scholen langskomen in ons distributiecentrum, leiden onze medewerkers hen persoonlijk rond.  En zo kunnen we nog wel even doorgaan. 

Tamara, team member, OKay Herent

Zelf eens creatief uit de hoek mogen komen, dat vind ik bijzonder tof. Zo organiseerde ik enkele weken terug een proefnamiddag om onze Aziatische producten eens extra in de verf te zetten. En dat het werkte … zag je ’s avonds aan onze voorraden!

#samengroeien

 

Blijven groeien. In je job, maar ook als mens. Daar zetten we volop op in.

Lees meer

#samendromen

 

Nooit blijven stilstaan. Samen gaan we de grootste uitdagingen aan.

Lees meer

Jobsite

Ontdek hoe we #samengroeien en #samendromen.

Naar onze jobsite