Boni Selection

Boni Selection heeft een uitgebreid assortiment producten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding die je leven eenvoudiger maken. De herkenbare verpakking zorgt ervoor dat je de producten snel kan terugvinden in de rekken, waardoor boodschappen doen een pak minder tijd kost.

Dat tikkeltje meer

Bij de keuze en de ontwikkeling van Boni Selection-producten besteden we bijzondere aandacht  aan vier belangrijke aspecten. Ze moeten een duurzaam element hebben en dus goed voor mens, dier en milieu zijn. Daarnaast maken we onze producten zo gezond en voedzaam mogelijk, zonder dat ze daarbij aan smaak inboeten. Je haalt bovendien onberispelijke kwaliteit in huis in aantrekkelijke, informatieve verpakkingen. Boni Selection biedt je dus meer waar voor je geld.

 

Voor elk wat wils

Of je nu koekjes, yoghurt, dranken of sauzen wil of op zoek bent naar lekkere bereide maaltijden, onderhouds- of verzorgingsproducten, bij Boni Selection vind je het allemaal. Het merk biedt je ook bio- en glutenvrije producten aan en producten die helemaal op maat van de kids worden gemaakt.

Uitstekende kwaliteit

Voor Boni Selection gaan onze aankopers zorgvuldig te werk om voor jou producten met meerwaarde te vinden. Zo wordt onze overheerlijke AA-melk opgehaald bij Belgische producenten en bevat onze diepvriesvis geen additieven. Ook de gerookte zalm van Boni Selection heeft net dat ietsje meer omdat we die ambachtelijk zouten en langzaam op lage temperatuur laten roken. Die aanpak geldt voor al onze producten – smaakvol, van uitstekende kwaliteit en voor een perfecte prijs.

 

Boni is bewust kiezen voor betaalbare kwaliteit.

Jouw bio voor elke dag

Boni Selection Bio biedt je 250 bioproducten van optimale kwaliteit die je makkelijk herkent aan hun frisgroene verpakking. Elke verpakking draagt het Europese biolabel, zo weet je zeker dat je product beantwoordt aan de Europese normen voor bioproducten. Boni Selection Bio-producten zijn bovendien niet alleen lekker, ze maken biologisch eten ook eenvoudig en betaalbaar. 

 

Eenvoudig glutenvrij eten

Of je nu glutenintolerant bent of er bewust voor kiest glutenvrij te eten, de NO Gluten-lijn van Boni Selection maakt jou het leven een stuk makkelijker. Je vindt immers niet alleen basisproducten als brood en pasta in het gamma terug, maar ook glutenvrije koekjes en kant-en-klaarmaaltijden. Omdat mensen die geen gluten verdragen vaak ook lactose-intolerant zijn, proberen we – waar mogelijk – onze glutenvrije producten ook lactosevrij te maken. Zo kan je vanaf nu voor alle gezinsleden op één plek terecht om al je boodschappen doen.

 

Beestig leuk voor de kids

De Kids-producten van Boni Selection zijn helemaal op maat van je kinderen. Stuk voor stuk lekkere producten in handige en kleurrijke, beestige verpakkingen. Ze zijn ook altijd makkelijk te gebruiken. Denk aan meeneemverpakkingen, handige doppen of mini-yoghurts en kleine zakdoeken voor kleine neusjes. 

 

Pure verwennerij

Boni Selection heeft ook een hele reeks producten in huis die bedoeld zijn voor speciale gelegenheden, om je gasten mee te verwennen. We hebben iets lekkers voor elke gang van je feestmenu; klassiekers als kreeftenbisque, maar ook zalmcarpaccio of visgourmet. De maaltijd afsluiten doe je met een heerlijke ijsstronk of chocoladetaart. De Feestlijn is in je winkel te vinden van november tot februari. 

Vragen?

Contactformulier

0 800 99 124 (België) 00 800 23 60 10 40 (Buitenland)

2013

Beschikbaar bij Colruyt Laagste Prijzen, OKay, Spar, Bio-Planet, Collect&Go, Solucious, Alvo

Boni Selection, mijn thuismerk