Newpharma

Newpharma werd opgericht in 2008 en is de grootste online apotheek van België. Het was de eerste Belgische apotheek die via het internet geneesmiddelen zonder voorschrift verkocht (sinds de toelating in februari 2009). Newpharma biedt ook een brede waaier aan parafarmaceutische producten aan: cosmetica, natuur- en welnessproducten en gespecialiseerde producten voor baby’s, kinderen en ouderen. Tegen lage prijzen, het hele jaar door.

Meer dan 30.000 producten

Newpharma wil zich bewust zijn van uw behoeften om zo de gepaste producten aan te bieden. Het bedrijf biedt vandaag meer dan 750 merken aan (Nuxe, La Roche-Posay, Metagenics, Novalac, enz.) en meer dan 30.000 producten. Het levert binnen 24 uur in België en Nederland, en binnen 48 uur in Frankrijk en Duitsland (voor bestellingen geplaatst vóór 12 uur ’s middags).

Op de website vind je de bijsluiters van alle verkochte geneesmiddelen. Heldere informatie, beschikbaar op elk moment!

We geven u graag advies

Om u de beste service te garanderen, bereidt een team van apothekers en apothekersassistenten uw bestelling voor en controleert de inhoud. De klantendienst beantwoordt ook al uw vragen via telefoon of e-mail binnen 24 uur (op werkdagen).

Dankzij onze gebruiksvriendelijke website kan u makkelijk uw producten kiezen. U kan er ook honderdduizenden product-reviews van onze klanten raadplegen, om u te laten leiden bij uw keuzes.

Newpharma biedt een brede waaier producten aan, op maat van uw noden

Vragen?

Contactformulier

+32 (0)2 588 15 62

Maandag tot vrijdag, van 9 tot 17 uur

2008

Uw Belgische online apotheek