Samen groeien

Blijven leren en ontwikkelen, daar hechten we belang aan. Want als jij vooruitgaat, dan wordt iedereen daar beter van. Niet enkel op professioneel vlak, maar ook als persoon. Daarom investeren we elk jaar zo’n 30 miljoen euro in opleidingen. Buitenshuis, maar ook bij ons interne opleidingscentrum Colruyt Group Academy. Bij ons kan je een brede waaier aan opleidingen volgen. Denk aan onderhandelen, talen en leiderschap, maar ook aan zelfontwikkeling en yoga.

Bij ons kan je een brede waaier aan opleidingen volgen. Denk aan onderhandelen, talen en leiderschap, maar ook aan zelfontwikkeling en yoga. 
 
Een greep uit het aanbod: 
 • VAKmanschap: vaardigheden, attitudes en kennis
  Onderhandelen, creativiteit, talen, presenteren …
   
 • Persoonlijke ontwikkeling:
  Zelfkennis, persoonlijkheid, samenwerken, time management, mindfulness …
   
 • Gezondheid:
  Yoga, stoppen met roken, rugschool …

 

Work-life balance

Elke minuut die je werkt, wordt betaald.  Overuren kunnen worden opgenomen of opgespaard. Eens je de deur achter je dichttrekt, wordt niet langer verwacht dat je nog mails of telefoons beantwoordt. Wij respecteren het recht op onbereikbaarheid. 

En als je job het toelaat, krijg je de kans om regionaal te werken. We hebben kantoren in Halle, Deinze, Leuven en Mechelen, en ook shared offices in verschillende winkels en distributiecentra. 

Aangename kennismaking

We willen dat je meteen een goed zicht krijgt op onze organisatie. Je eigen winkel of afdeling zorgt voor een onthaalprogramma en je krijgt een meter of peter die jou vanaf het begin wegwijs maakt.  

Je wordt begeleid, zodat je het beste uit je talenten kan halen. Zo heb je vaak overleg met je chef en kan je vragen stellen. Tijdens ontwikkelingsgesprekken gaan jullie samen op zoek naar hoe je het best verder kan groeien. 

Ilona, aankoop assistent, Dreamland

Op mijn vorige job moest ik het zelf allemaal uitzoeken en dat liep niet altijd zo goed. Gelukkig werd ik hier meteen opgevangen. Met als resultaat dat ik mij op enkele weken tijd al een volwaardige werkkracht voel.

Samen doen

 

Dankzij jou en je team worden kleine ideeën grote resultaten.

Lees meer

Samen dromen

 

Nooit blijven stilstaan. Samen gaan we de grootste uitdagingen aan. 

Lees meer

Jobsite

Ontdek hoe we #samendoen en #samendromen.

Naar onze jobsite