Samen dromen

Eigenzinnig, innovatief en ambitieus. Samen dromen bij Colruyt Group is durven verder denken en durven vooruit denken. Als familie van bedrijven zorgen wij voor een werkomgeving waar jij je langetermijnplannen realiseert.

Concreet? In 1965 zetten we al computers aan de kassa. Een dikke 20 jaar later schakelden we als eerste om naar full scanning. En Collect&Go was in 2000 de allereerste afhaalservice in België en ver daarbuiten.  


Vandaag zetten we de toon op vlak van duurzaamheid. Zo rijden onze vorkheftrucks op waterstof en zetten we volop in op lage-energiewinkels. Onlangs openden we de eerste OKay-winkel waar geen gebruik wordt gemaakt van fossiele brandstoffen. Maar ook digitale innovatie vinden we belangrijk. Met de Xtra-kaart zijn we eerste retailer die één klantenkaart voor zijn verschillende winkelformules aanbiedt. En wist je dat je in al onze winkels mobiel kan betalen?

 

Dieter, Team leader Project- & Reliability-engineers

Colruyt Group is voortrekker in België op vlak van innovatie in de machinewereld. Wij analyseren onze eigen processen en installaties voortdurend. En zo blijven we de beste van de klas.

Kies je eigen weg

Of je nu een ervaren rot bent of een starter, wij gaan volop voor interne mobiliteit. Elk jaar veranderen een 1000-tal medewerkers binnen onze familie van bedrijven van job. Hoe en waarom we dit kunnen doen?

Zoveel activiteiten, zoveel verschillende jobs. Logisch dat je tijdens je carrière van iets anders wil gaan proeven. En dat moedigen we alleen maar aan, want volgens ons houdt verandering scherp. Wij helpen je dan ook van bij het begin om je weg uit te stippelen.

Lynn, junior conceptbedenker

Ik startte anderhalf jaar geleden als interimkracht op de aankoopafdeling. Al snel vond ik een vaste job die aansloot bij m’n interesses. En dankzij het geloof van mijn dienstchef en de talloze kansen die ik kreeg, zit ik nu écht op m'n plek.

Duurzaam werken = beter werken 

We zijn ons heel bewust van onze impact op mens, milieu en maatschappij. Dit pakken we concreet aan. Zo wekken we zelf groene energie op, weren we overbeviste vissoorten uit onze rekken en zetten we ons volop in om de buurten rond onze winkels zwerfvuilvrij te maken.

 

De wereld binnenlaten

Samen met hogescholen, universiteiten en onderzoekscentra ontwikkelen we nieuwe technologieën en businessmodellen. Jong talent houdt ons scherp. Maar ook onze jobstudenten moedigen we aan om bij ons aan de slag te gaan. 

Samen doen

 

Dankzij jou en je team worden kleine ideeën grote resultaten.

Lees meer

Samen groeien

 

Blijven groeien. In je job, maar ook als mens. Daar zetten we volop op in.

Lees meer

Jobsite

Ontdek hoe we #samendoen en #samengroeien.

Naar onze jobsite