Symeta

Symeta is dé specialist in gepersonaliseerde communicatie. Dankzij onze unieke printtechnologie en creatieve mogelijkheden met papieren dragers, zorgen we voor een persoonlijke boodschap op maat van de klant. Zelfs als het om miljoenen unieke documenten gaat. Ook onze knowhow van documentoplossingen als facturen, loondocumenten en printroomactiviteiten stellen we ter beschikking van alle klanten, ook buiten Colruyt Group.

De juiste boodschap naar de juiste persoon

In een wereld vol tweets en e-mails geloven wij in de kracht van papier als onderdeel van je communicatiemix. De direct mailings die wij ontwikkelen zijn persoonlijk, relevant en doeltreffend. De juiste boodschap op het beste moment naar de juiste persoon, op basis van aankoopgedrag en de leefwereld van je klant. Sterke staaltjes: de ‘Selectie voor u’-folder van Colruyt, de gepersonaliseerde ZEB-magazines en de Kazou-vakantiekrant.

Maak het zo persoonlijk als jij wil

Documentoplossingen die tijd én geld besparen

Facturen, loondocumenten, waardepapieren, postverwerking en printroomactiviteiten hebben geen geheimen voor ons. In alle veiligheid. Fysiek en elektronisch. We combineren alle nieuwe printtechnologieën en multichannelplatformen onder een dak en stellen onze kennis ter beschikking van alle klanten van Colruyt Group, maar ook daarbuiten. Mutualiteiten, banken en verzekeringen, nutsbedrijven … we spelen flexibel in op de wensen van elke onderneming. 

Vragen?

contactformulier

+32 (0)2 360 01 90

ma. - do.: 8 - 12 u. en 13 - 16 u., vrij.: 8 - 12 u. en 13 - 15.30 u.

2011

10 miljoen A4’s per dag

Smart Print + Doc Solutions