NewStory

NewStory is de tweedehandsformule van Colruyt Group. Een nieuw verhaal én een vervolgverhaal. Want NewStory bouwt verder op het vroegere platform Dreambaby Tweedehands. We garanderen je nog altijd dezelfde service, maar nu op een ruimer assortiment. Naast typische investeringsartikelen voor baby's zoals autostoelen, krijgen voortaan ook je gebruikte kinderspullen een nieuw leven. Zo bieden we onder meer ook kinderfietsen en groter speelgoed aan.

Makkelijk en betrouwbaar

Onder het motto 'Eersteklas Tweedehands' bieden we je een snel, betrouwbaar en comfortabel alternatief voor de bestaande tweedehandsplatformen. Wij brengen kopers en verkopers samen, maken het hele proces ook een stuk gemakkelijker, en zorgen voor service en vertrouwen.

 

Hoe werkt het?

Eenvoudig: als je een artikel wil verkopen, bied je het aan in een inzamel- en afhaalpunt of tijdens een inzamelactie. Onze medewerkers controleren het op zichtbare gebreken en netheid. Voldoet je artikel aan de vereisten, dan bieden we het twee maanden te koop aan en maken we afspraken met geïnteresseerde kopers. De koper kan artikelen online reserveren en ze in het afhaalpunt rustig bekijken zonder aankoopverplichting. Deal beklonken? Dan krijg je als verkoper 75 % van de verkoopprijs in de vorm van een Colruyt Group-aankoopkaart.

Meteen plaats in huis. Jij bepaalt de prijs. Wij regelen alles. Je baby- en kinderspullen verkopen wordt kinderspel!

Vragen?

Contactformulier

+32 (0)2 363 52 20

Van maandag tot zondag van 8 tot 22 u.

2018

3 inzamelpunten op 31/3/2019

Eersteklas Tweedehands