Colruyt Group

een Belgisch familiebedrijf

Colruyt Group is een Belgisch familiebedrijf dat over drie generaties is uitgegroeid tot een retailgroep met bijna 33.000 medewerkers, actief in drie landen. En toch heeft de groep nog altijd de troeven van een familiebedrijf, zoals passie, expertise, eenvoud en efficiëntie. We willen duurzaam groeien, met respect voor gezondheid, samenleving, dierenwelzijn en milieu.

Bewust consumeren

Spaar punten met Xtra

Kies Eco-score A of B en spaar punten in je Xtra-app. Ontdek hoe je ze inzet om milieuprojecten te steunen of een duurzame workshop te volgen.

Initiatief

Biohoning uit Brazilië

Ons internationaal ketenproject voor biologische honing uit Brazilië beoogt een leefbaar inkomen voor imkers en een positief effect op het milieu.

Enkele initiatieven rond duurzaam ondernemen

Dier- en milieuvriendelijke eieren

Met extra productienormen, onze ban van kooi-eieren en de introductie van witte en Respeggt-eitjes, gaan we voor een duurzamer assortiment.

Onze Collibri Foundation

De stichting Collibri Foundation biedt jongeren in een moeilijke situatie meer kansen op een geslaagde toekomst, zowel in België als in het buitenland.

Eco-score

De Eco-score maakt milieubewust kiezen makkelijker. Dit label geeft je in een oogopslag informatie over de milieu-impact van een product.

De merken van Colruyt Group

In elke levensfase kan je als consument bij een van de meer dan 40 winkelformules, webshops of diensten van Colruyt Group terecht. Elk merk heeft zijn eigen identiteit, maar onze achterliggende missie, waarden en principes zijn dezelfde. Zo draagt elk merk bij aan ons streven naar ‘eenvoud in retail’.

Investeren

Ontdek Colruyt Group in enkele cijfers
Bekijk alle relevante informatie voor aandeelhouders
Bekijk de financiële kalender