Rond maar af-campagne: 65.449 maal bedankt!

Veel mensen deden mee aan de 'Rond maar af'-campagne van Collibri Foundation van de Collibri Foundation. Meer dan 65.449 klanten schonken samen 33.221 euro en creëren zo extra kansen voor meer dan 5.000 jongeren. Hartelijk bedankt, in naam van Collibri Foundation en alle jongeren die hun opleiding kunnen afronden!

Groot succes

Tussen 28 augustus en 10 september 2019 rondden 65.449 klanten hun kassaticket naar boven af bij Colruyt, OKay, Bio-Planet, Dreamland en Collect&Go. Het resultaat met de verdubbeling van Colruyt Group erbij: een mooie opbrengst van 66.442 euro!

Steun aan jongeren

De opbrengst van ‘Rond maar af’ gaat volledig naar de vormingsprojecten van Collibri Foundation. Zo creëren onze klanten mee extra kansen voor meer dan 5.000 jongeren, via 14 projecten in 11 landen. Ook met dank aan onze partners, die dit mee mogelijk maken.

Ontdek alles over de Collibri Foundation

Onze klanten creëren zo mee extra kansen voor meer dan 5.000 jongeren. Dank je wel!

Samen zorgen we voor de vorming, begeleiding en uitwisseling van jongeren in het binnen- en buitenland. Vandaag helpen we 5.124 jongeren via 14 projecten. Zo dragen we allemaal stap voor stap bij aan een betere samenleving.


Met dit initiatief dragen we bij aan het realiseren van deze Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties.

[Translate]Quality education [Translate]Reduce inequality